MHP Osmaneli İlçe Başkanı Saim Turan oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaneli yeni ilçe yönetimi belli olurken başkanlık koltuğuna Saim Turan oturdu. Geçtiğimiz günlerde MHP Osmaneli İlçe yönetimi komple istifa etmişti.

Aradan geçen süre zarfında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın imzalı yeni yönetim belirlendi.

Osmaneli İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Yetki Belgesi, Osmaneli’nin sevilen işadamlarından ve daha önce de partinin çeşitli kademlerinde görev yapmış MHP Osmaneli İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Saim Turan’a teslim edildi.

MHP Osmaneli ilçe yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Şevket Bilge, Tuğcan Keskin, Akın Korkmaz, Cihan Acar, İbrahim Yaşar, Mehmet Akif Elitok, Sezgin Çelik, Ömür Özel, Adnan Aydın, Burak Gültekin, Şenol Cengiz, Serdal Ay, İsmail Nalbant, Muhammed Rahmet, Emin Yıldız, Yusuf Kalay, Faruk Nimet, Uğur Çetinkaya, Cengizhan Cengiz, Kadir Üstün.

“Hızla, azim ve kararlılıkla…”

MHP Osmaneli yeni İlçe Başkanı Saim Turan, yaptığı açıklamasında MHP Osmaneli İlçe Yönetim Kurulunun yeni, genç, dinamik  ve daha güçlü bir kadroyla görevi teslim aldığını belirterek, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Turan, Osmaneli’nde MHP’nin ve  MHP Osmaneli İlçe Belediye Başkan Adayı Ömer Oyar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başarıya ulaşması için hızla, azim ve kararlılıkla sahada, oldukça yoğun bir çalışma temposuna başlayacaklarını, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını aktardı.

MHP Osmaneli İlçe Başkanı Saim Turan oldu
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin