Milletvekili Eldemir ve İl Başkanı Karabıyık’tan istifa iddialarına cevap!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakınlığı ile bilinen gerçekgündem isimli haber sitesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara, Balıkesir, Uşak, Denizli, Antalya, Bilecik, Artvin ve Ardahan belediye başkanlarının istifasını isteyeceği konusunda yayınladığı haber ile yerel bir haber sitesinde yayınlanan iddialar sonrasında Milletvekili Halil Eldemir ile AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık açıklamada bulundu.

 

“İDDİALAR ASILSIZDIR”

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

 

“Değerli Hemşehrilerim, Bazı internet haber sitelerindeki bir haber üzerine açıklama yapma ihtiyacı hasıl olmuştur. Bilecik Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı görevinin başındadır. İddia asılsızdır. Selam ve Saygılarımla…”

 

“GÖREVİNİN BAŞINDADIR VE HİZMETLERİNE DEVAM ETMEKTEDİR”

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ise yayınladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Değerli Hemşerilerim; Bugün yerel bir gazetede çıkan Bilecik Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’nın istifasının istendiği yönündeki haber asılsızdır. Ne Genel Merkezimizin, nede İl Başkanlığımızın gündeminde böyle bir istifa talebi söz konusu değildir. Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı görevinin başındadır ve hizmetlerine devam etmektedir.”

 

Gün içinde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı’da iddiaların asılsız olduğunu yinelemiş, söz konusu söylemleri kamuoyuna yayanlarla ilgili “Bunlar öküz altında buzağı arıyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Başkan Yağcı’nın konu hakkındaki açıklamasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

Milletvekili Eldemir ve İl Başkanı Karabıyık’tan istifa iddialarına cevap!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin