Milletvekili Selim Yağcı; “Bilecik ve Söğüt ekonomimize ciddi katkı sağlayacak.”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı dev altın rezervi ile ilgili açıklamalarda bulunarak “Bilecik ve Söğüt ekonomimize ciddi katkı sağlayacak.” dedi.

Bugünkü kurla 6,5 milyar dolarlık parasal değeri bulunan Gübretaş’a ait maden sahasında 3.5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildi.

Halka açık olan Gübretaş’ın Bilecik’in Söğüt ilçesindeki maden sahasında 3.5 milyon onsluk altın rezervi bulundu. 3.5 milyon ons rezervin ton karşılığı 108’i aşıyor. Küresel piyasalarda ons altın 1873 dolardan işlem görüyor.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Covit 19 ile verdiğimiz amansız mücadele nedeniyle yaşadığımız zorlu süreç içerisinde diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’imizin Söğüt ilçesinden gelen dünyanın sayılı altın rezervleri arasında ilk 5’e girecek maden sahası haberi ile milletimizin yüzü gülüyor.

“Bilecik ve Söğüt ekonomimize ciddi katkı sağlayacak.”

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılı öncesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milli ekonomi hassasiyeti çerçevesinde milli imkânlarla milli ekonomimize kazandırılacak olan bu altın rezervi 6 milyar dolarlık ekonomik potansiyeli Türkiye’mize oluşturacağı istihdam ile Bilecik ve Söğüt ekonomimize ciddi katkı sağlayacak.

“100. Yıl milletvekillerinden birisi olarak bu müjdeyi vermenin onurunu yaşıyorum”

Anadolu topraklarına birlik beraberliği getiren Osmanlının, kurucu Başkenti Bilecik ve Söğüt’ümüzün mümbit topraklarından 2023 hedeflerine giderken bulunan Altın rezervi vesilesiyle bereket fışkırmasının müjdesini TBMM’nin 100. Yıl milletvekillerinden birisi olarak bu müjdeyi vermenin onurunu yaşıyorum.

Türkiye’mize ve şehrimize maden sahasındaki varlığın müjdesini vermemize vesile olan hemşerilerimiz; Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı önceki dönem Bilecik Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz ve Merkez Birliği başkanı Köksal Kacır ile tüm çalışma arkadaşlarına tebrik ve teşekkür ediyorum.

Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

Milletvekili Selim Yağcı; “Bilecik ve Söğüt ekonomimize ciddi katkı sağlayacak.”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Hayırlı olsun,Bileciğimize ve Bileciklilerimize.Aman bol keseden atıp çabuk bitirmeyin.iyi günler

    Cevapla
  2. ey sogutluler kazdaglarina karadenize bakin onagore karar verin ne doga guzelligi kalir cevreniz son pismanlik fayda etmez

    Cevapla
  3. Hayırlı olsun.Bilecik imize,onlarda bol bol heykel yapsınlar.

    Cevapla
  4. Umarım gubretas sogut e bir okul yaptirir

    Cevapla
Bizi Takip Edin