Milletvekili Selim Yağcı’dan Osmaneli Çıkarması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli’nde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, beraberindeki AK Parti ilçe başkanı Şaban Güdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hisarcık, Beşevler, Düzmeşe, Oğulpaşa, Gaziler ve Belenalan muhtarlarıyla görüşerek muhtarların taleplerini dinledi.

Daha sonrasında Osmaneli ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Belediye Yöneticileri ile görüştü.

Başkan Şahin, Osmaneli Belediyesinin hedeflediği yatırımları Milletvekili Yağcı ile paylaşırken, Ankara’da yapılması gereken görüşmelerle ilgili istişarelerde bulunuldu.

Osmaneli için yapılacak her projeye destek vereceğini belirten Milletvekili Selim Yağcı, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Osmaneli’ye büyük önem veriyoruz ve çok kısa süre içinde Organize Sanayi Bölgesinde 2 bin kişinin çalışacağı iki yatırımın temelleri atılacak. Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik YHT ve YHT Taşımacılık hattının yapılmasıyla Osmaneli Lojistik merkezi olacak. Osmaneli Belediyemizin Tarım, Turizm ve Sanayide belirlediği hedefleri karşılayacak çok değerli bir ilçemiz. Belediye Başkanımızın, İlçe Başkanımızın ve İl Genel Meclis üyelerimizin her zaman yanındayız”

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz’u ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı, daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Milletvekili Selim Yağcı’dan Osmaneli Çıkarması
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Hahaha hahahaah

    Cevapla
  2. 17 Haziran 2020, 13:11

    Sen buralara gelme yaaa

    Cevapla
  3. NİHAT CANIN AK PARTİYİ BIRAKMASI GEREKİR HATTA SİYASSETİDE BIRAKMASI GEREKİR

    Cevapla
Bizi Takip Edin