Milletvekili Selim Yağcı’nın 10 Kasım Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”HEDEFLERİMİZE HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yağcı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

”Bundan bir asır önce İstiklal Harbi’ni başlatarak Anadolu topraklarına gömülmeye çalışılan milletimizin önünde yeni bir ufuk açan ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 84. Yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyetimize yapılacak en büyük katkı, ülkemizin içinden geçtiği şu kritik dönemde birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, özellikle de 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sahip çıkmaktır.
O’nun gösterdiği muasır medeniyetleri aşma hedefine ulaşmak, milletimizin her bir ferdine en ileri hayat standartlarını sağlamak için büyük bir seferberlik içinde ,hiç durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.2023 yılında Cumhuriyetimizin 100.yılında hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız.

Ülkemiz bugün, Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh dünyanın güçlü bir ülkesi, bölgesinde ve dünyada barışın öncüsü, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet değerlerimizi her türlü siyasi ve toplumsal tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Vatanımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla, minnetle ve şükranla yâd ediyorum.”

Milletvekili Selim Yağcı’nın 10 Kasım Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin