MİLLİ SPORCU YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü, trap ve skeet atışlarında milli sporcu yetiştirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

bilecik haberleri

Bilecik Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Spor Amiri Tamer Sargıl, faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamada, Bilecik’te avcılık ve atıcılık anlamında güzel sonuçlar ortaya koymak için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

”Bilecik Belediyesi Avcılık ve Atıcılık Poligonu’nda her Pazar günü elimizden kaldığı kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaklaşık 35 kişilik ekip ile trap ve skeet atışları faaliyetlerimizi gerçekleştirerek, bu alanda başarılı sporcular, hatta milli sporcular yetiştirmek istiyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Bursa’da gerçekleştirilen Bursa 2016 Trap ve Skeet Atışları organizasyonunda oradaki arkadaşlarımızla bir araya geldik. Son derece güzel bir atmosferde gerçekleştirilen organizasyonda bizler Bilecik’imizi bu anlamda temsil ettik. Bilecik Belediyesi ve Belediye Başkanımız Selim Yağcı’nın da bu konuda bizlere güzel katkıları oluyor. İnşallah Bilecik’imiz, Bilecik Belediyesi tarafından projesi dahi hazırlanmış yeni Trap ve Skeet Atışları Poligonuna en kısa zamanda sahip olur. Bizler de bu yeni mekanlarda ve yeni imkanlar ile elimizden geldiği çabayı gösteririz ve bu alanda milli sporcular yetiştirmiş oluruz.” dedi.

Gerek kulüp olarak, gerek bireysel anlamda şu ana kadar birçok ödül ve başarı belgesi aldıklarını dile getiren Sargıl, kulüp olarak köklü bir geçmişe sahip olduklarını ve bu anlamda Bilecik’in sesini en güzel şekilde duyurmak arzusunda olduklarını sözlerine ekledi.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

MİLLİ SPORCU YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin