Minecraft Server Kurma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Minecraft server kurma işlemini site üzerinden hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemden sonra oyunlarınızı kötü niyetli kullanıcılardan korumuş olursunuz. Böylelikle oynadığınız oyunları daha güvenilir bir ortamda oynama fırsatına sahip olursunuz. Fakat bu sunucuyu kullanabilmemiz için sadece satın almanız yeterli değildir. Ayrıca kendinize ait bir pulign desteği de almanız gerekiyor. Bu desteği aldıktan sonra satın alma işlemini de yapıp aynı gün içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.  Bu pulign desteğini hiçbir şekilde kullanıcılara sağlamaz. Bu yüzden kullanıcıların bu desteği kendileri almaları gerekiyor.

Minecraft server kurma paketlerini site üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Sitede her kullanıcıya uygun paket bulunuyor. Bu paketlerin fiyatları da paket özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Kendi ihtiyacınıza uygun olan paketi satın alabilirsiniz. Ayrıca bu paketleri satın almadan önce deneme testi ile denemiş olursunuz. Böylelikle paket hakkında detaylı bilgiye kendi fikirleriniz ile sahip olursunuz.

Minecraft Server Mikrotik Koruma Nedir?

Minecraft server kurma işlemi ile aynı zamanda mikrotik korumaya da sahip olursunuz. Mikrotik koruma ile oyun oynarken kötü niyetli kullanıcıların size yapacağı saldırılardan oyununuzu ve kendinizi korumuş olursunuz. Ryzen işlemcili mikrotik koruma ile her türlü korumayı sağlayabilirsiniz. Minecraft server ile aynı zamanda mikrotik korumaya da sahip olursunuz. Mikrotik koruma ile 5 Gbit/s kadar ataklara karşı koruma sağlanıyor. Bu koruma ile birlikte güvenilir bir ortamda oyun oynanabilir.

Kaynak: https://ilinerteknoloji.com/minecraft-server-kurma.php

Minecraft Server Kurma
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin