MİNİK İTFAİYECİLER GÖREV BAŞINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te Yeşilkent Mahallesi’nde eğitim veren Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Kelebekler Sınıfı öğrencileri Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yangın eğitimi aldı.

itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-7

Anaokulu öğrencileri itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi sahibi olmak ve yerinde görüp inceleme yapmak amacıyla Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nün misafiri oldu. İtfaiye personeli tarafından Kelebekler sınıfı öğrencilerine yangın konusunda gerekli tüm bilgiler verilirken itfaiye araçları da tanıtılarak ne işe yaradıkları ve nasıl kullanıldıkları basit bir dille anlatıldı.

 

Hepsinden önemlisi miniklere; yangın gördüklerinde aciliyetle 110’u aramaları gerektiği söylenerek yangından uzak durmaları, ateş ve çakmakla oyun oynamamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Minik öğrenciler son olarak yangın söndürme hortumu kullanarak pratik yaparken itfaiyeci amcaları da onlara gofret ve meyve suyu ikram etti.

itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-2 itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-3 itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-4 itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-5 itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-6 itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-7 itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-8 itfaiye-vilayetler-hizmet-birligi-kelebekler-1

MİNİK İTFAİYECİLER GÖREV BAŞINDA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin