Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi – Bilecik İl Başkanı Murat Önal’ın Öğretmenler Günü Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi  MKYK Üyesi – Bilecik İl Başkanı Murat Önal Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkanı Murat Önal; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, dünya üzerinde başarı ve ilerleme sayılabilecek her gelişmenin, önce annelerin, sonra da öğretmenlerin eseri olduğunu belirtti.

Tüm dünyanın pandemi nedeniyle tarih boyunca ender görülen, çok zor şartlardan geçtiğine dikkati çeken Önal, insanlığın içinde bulunulan bu zor günleri atlatmasının yine öğretmenlerin eseri olacağına işaret etti.

“Öğretmenlerimizin haklı talepleri ivedilikle yerine getirilmeli, açık olan öğretmen kadroları hiç beklemeden doldurulmalı, belli bir süre ücretli olarak bu mesleği yerine getirenler ve Piktes Projesi’nde 4 yıldan fazla bir süredir bu onurlu mesleği fedakarca ifa eden öğretmenlerimize kadro verilmelidir. Ülkeler, öğretmenler günlerini, farklı tarihlerde kutluyorlar. Biz de Öğretmenler Günümüzü, Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulunun, 1 Kasım 1928’de yaptığı toplantıda Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e, ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanını verdiği ve bu kararın 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri Talimatnamesi’nin yayımlanması ile resmileştiği günün yıl dönümlerinde kutluyoruz. Bu önemli günde, Cumhuriyetin Kurucusu, Millet Mektepleri Başöğretmeni Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla yad ediyorum.”

Murat Önal

MKYK Üyesi – Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi – Bilecik İl Başkanı Murat Önal’ın Öğretmenler Günü Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin