Moda Optik, Fedakar Sağlık Çalışanlarını Unutmadı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moda Optik, koronavirüs salgınında fedakarca görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarını unutmadı.

Korona virüs salgını nedeniyle gece gündüz çalışan sağlık çalışanlarını unutmayan Moda Optik sahibi Optisyen Tuğçe Kılıç, sağlık çalışanları için başlattıkları kampanya ile progresif (Uzak – Yakın bir arada) gözlük camlarının sağlık çalışanlarına hediye edileceğini bildirdi.

Sağlık çalışanlarını sadece alkışlamakla yetinmediklerini belirten Tuğçe Kılıç, “Korona virüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza özel bir kampanya başlattık. Bizler için çalışan ve Kendi canlarını tehlikeye atan sağlık çalışanlarımız için uzak ve yakın bir arada olan progresif gözlük camı hediye etmeye karar verdik. Bu çerçevede, sağlık çalışanlarımız Moda Optik’e gelerek progresif gözlük camlarını ücretsiz alabilirler.” dedi.

Diğer yandan, 31 mayıs tarihine kadar başvuran ilk 6 sağlık çalışanına gözlük camını hediye edeceklerini de bildiren Kılıç, Şerifpaşa caddesinde bulunan Moda Optik şubesinden sağlık çalışanlarının hediyelerini alabileceklerini sözlerine ekledi.

Moda Optik, Fedakar Sağlık Çalışanlarını Unutmadı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 27 Mayıs 2020, 15:52

    Gözlük kullanmıyorum ama duyarlı davranışınız için sağlık çalışanları adına teşekkür ederim 🙏

    Cevapla
  2. 27 Mayıs 2020, 19:15

    Bir sağlık çalışanı olarak size Okyanuslar kadar teşekkür ederim. Bayram değil seyran değil, bu iyilik tertemiz, çıkarsız, reklamsız, dürüst. Şifa niyetine.

    Cevapla
  3. 29 Mayıs 2020, 09:22

    ilk 6 kişi nedemek madem yapıyorsunuz 20-30 yada 50 kişiye yapın iyilik anlamında anlayalım yoksa ticaret kokuyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin