Motosiklet Çaldıkları iddia Edilen 4 Çocuktan 3’ü tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’ in Osmaneli İlçesin de motosiklet çaldıkları iddia edilen 4 çocuktan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Edinilen bilgilere göre Osmaneli Camicedit Mahallesi Çifte hamam Sokakta meydana geldi. 11SH276 plakalı motosikletini evinin önüne koyan Hayati Uysala evdeki işi bitince tekrar dışarıya çıktığın da motosikletini bıraktığı yerde göremeyince çalınmış olduğunu düşündü. Uysal İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek müracaatta bulundu.

 

İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri yaptıkları titiz çalışmalar sonuncunda motosikleti İznik girişinde bir arazi için de terk edilmiş vaziyette buldu.

Ekipler çevrede yine yaptıkları araştırmalar sonuncunda motosiklet çalmış olabileceği düşünülen ve yaşları küçük olan dört çocuğa ulaştılar.

 

Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından İ.E, S.T,İ.F ve V.İ.B Adliyeye sevk edildi. Adliyedeki ifadelerin ardından İ.E,S.T ve İ.F, tutuklanarak Bilecik M tipi ceza evine sevk edilirken V.İ.B. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Öte yandan Motosikleti bulunan Hayati Uysal Motosikletini teslim alırken Emniyet müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmalar sonuncunda ve kısa bir sürede motorunun bulunup teslim edilmesinden dolayı Başta İlçe Emniyet Müdürü Fatih Bölükbaşına ve tüm emniyet personeline çalışmalarından dolayı teşekkür ederek motosikletini teslim aldı. ​

 

Motosiklet Çaldıkları iddia Edilen 4 Çocuktan 3’ü tutuklandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin