Müftü Erhun: “Halkımızla iç içe olmalıyız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müftü Ali Erhun, Bozüyük ve Pazaryeri Din Görevlileriyle buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2022-2023 Yılı Eylem Planı çerçevesinde Bozüyük ve Pazaryeri din görevlileriyle buluşan Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, “İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara Kardeşçe Nasihat” isimli sunum gerçekleştirdi.

Müftü Erhun, “İmam Hatiplerimiz ve Müezzin Kayyımlarımız Peygamber mirasını omuzlarına yüklenmiş durumdalar. Biz biliyoruz ki sizler ulvi bir görevle meşgul oluyorsunuz. Bizim görevimiz belirli bir kısım insana hitap etmek değil bütün insanlığa hitap etmektir” dedi.

Görev yaptıkları yerlerde halkla iç içe olmaları gerektiğini İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara hatırlatan Müftü Erhun, “Halkımızla iç içe olmalıyız. Her yaşa uygun bir görev yürütmeliyiz. Çocuklarla çocuk olmalı gençlerle genç ve yaşlılarla yaşlı olmalıyız. Bizim yaptığımız işin manevi boyutu o kadar ağır ki, hem kendimizin hem de halkımızın bütün sorumluluğu bize düşüyor. İşte bu yüzden görevimize çok dikkat etmeliyiz ve görevimizi tam anlamıyla sahiplenmeliyiz.“ ifadelerini kullandı.

Buluşmalara İl Müftü Yardımcısı İbrahim Özen, Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer Ölmez, Pazaryeri İlçe Müftüsü Şenol Şahin, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Müftü Erhun: “Halkımızla iç içe olmalıyız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 30 yıldır bilecikteyim daha hiç görmedim müftüyü

    Cevapla
  2. Boş yapma müftü git iki caminin hizmetkarı ol devletini kur ümmete nasihat ver.

    Cevapla
  3. Diyanetin Bilecik şehir hastanesinde bulunan değerli görevliye teşekkür ederim hastalarımıza verdiği telkinlerle meneviyatımızı güçlendiriyor ve huzura kavuşturuyor emeği geçenlere teşekkür ederim

    Cevapla
Bizi Takip Edin