MUHTARLAR BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı tarafından muhtarlar için kahvaltı organizasyonu düzenlendi. 19 Ekim Muhtarlar Gününe özel düzenlenen kahvaltıya Bilecik mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı tarafından düzenlenen kahvaltı organizasyonuna mahalle ve köy muhtarları neredeyse tam kadro katıldı.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın ev sahipliğini üstlendiği organizasyona Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, belediye meclis üyeleri Selami Tine, Ahmet Korkmaz ve Soner Olgun da katılım sağladı.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla muhtarları tek tek tebrik etti. Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Yerel yönetimlerin büyük destekçileri, vatandaşlarımıza ulaşmamızda bizlere yardımcı olan tüm muhtarlarımızın, Muhtarlar Günü’nü şimdiden kutluyorum.” sözlerini kullandı.

“YAP ÇÖPE AT ANLAYIŞINA KARŞIYIZ, AMACIMIZ ATIL BIRAKILMIŞ TESİSLERİ CANLANDIRMAK”

Yenilenerek tekrar hizmete açılan Vadi Park Tesisleri hakkında da muhtarları bilgilendiren Melek Mızrak Subaşı,” Yap çöpe at anlayışına tamamen karşıyız. Burada elimizde harika bir tesis var. Ancak kullanamadıktan sonra burası hemşehrilerimizin vergilerinin çöpe gitmesi demektir. Beton dikmek kolay ancak betona ruh katmak zordur. Bizim de burada amacımız ruhu olan tesisler inşa etmek, varsa elimizdekileri canlandırmaktır. Âtıl halde duran bu tesisi özenle tadile ettik. Ortaya çok güzel bir yaşam alanı çıkarttık. Hemşehrilerimizi bu güzel tesiste keyifli anlar geçirmeleri için davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’ndan sonra söz alan muhtarlar Bilecik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ortaklığında çiftçilere dağıtılan fidelerden dolayı çok memnun olduklarını ve projenin devamını beklediklerini ifade etti.

Böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini belirten muhtarlar Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve yönetimine teşekkür etti. Toplu hatıra fotoğrafının çekimi ile organizasyon sona erdi.

MUHTARLAR BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin