MUHTEŞEM CUMHURİYET KONSERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Konseri, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Sanatçı Yusuf Güney ve Gökçe’nin vatandaşlar ile buluştuğu Cumhuriyet Konseri, vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Meydanındaki konsere katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.
Bilecik’te, Cumhuriyet Bayramının büyük bir coşkuyla kutlandığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı konuşmasına;  ”Ertuğrulgazi’nin torunları, Fatih’in torunları, Mustafa Kemal Atatürk’ün torunları Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadeleri ile başlayarak, ”Sevgili gençler sizlerin mutluluğunu görmek, biz büyüklerinizin en büyük mutluluğudur. Amacımız ve gayretimiz; Geçmişiyle övünen ve geleceğe emin adımlarla yürüyen bir şehir ve ülkeyi meydana getirmek. İşte geçmişimizdeki güzellikleri böyle güzelliklerle ve güzel insanlarla anacağız. Ben bu anlamda bizlere bu güzelliği yaşatan sanatçı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, İyi ki buradasınız. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
10. YIL MARŞI EŞLİĞİNDE MUHTEŞEM HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ
Sanatçı Yusuf Güney ve Gökçe de Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te olmaktan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla muhteşem havai fişek gösterisinin olduğu konserde Sanatçı Yusuf Güney ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlar ile birlikte 10. Yıl Marşını söyledi.
Konser, Yusuf Güney ve Gökçe’nin birbirinden güzel eseri seslendirmesi ile sona erdi.
MUHTEŞEM CUMHURİYET KONSERİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin