MÜNÜR ŞAHİN: “OSMANELİ TURİZM MERKEZİ OLACAK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin İlçe’nin gelişimi hakkında değerlendirmede bulunarak; “Osmaneli Turizm merkezi olacak” dedi.

Beş yıllık kalkınma planlarının hazır olduğunu vurgulayan Şahin, projelri ile örnek alınan bir kent olduklarını kaydetti. Başkan Şahin değerlendirmesine şu sözlerle devam etti:

“2014-2024 döneminde yaptığımız yatırımlarla Osmaneli hedeflerine ulaştı.Yaşam Kalitesinin arttığı,tarımda yeni ürünlere,yeni pazarlara ulaşıldığı,Turizm’de sahip olduğu Tarihi ve Kültürel varlıkları ile ilgi çeken,Sanayide hızla büyüyen, projeleri ile örnek alınan çok değerli kent olduk.

“İLÇEMİZE GÖÇLER ARTACAK”

2024-2029 döneminde yeni hedeflere ulaşmak için projelerimiz hazır.Osmaneli ulaşımda sahip olduğu yollara 2025 yılında Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT hattıda eklenecek olması ve YHT istasyonumuz ile Türkiye’ nin her köşesine ulaşım artacak. Hızla büyüyen ve değer kazanan ilçemize göçler artacak.Turizmde tarihi ve kültüre varlıkları ve özellikle konakları ile Safranbolu,Beypazarı ve Odunpazarı gibi Turizm merkezi oluyoruz. Kısaca Osmaneli geleceğe hazırlanıyor.Osmaneli sadece ilimizin değil,bölgemizin,Türkiyenin ve Dünyanın tarihi ve kültürel varlıkları ile bilinen bir turizm merkezi olacak.”

 

MÜNÜR ŞAHİN: “OSMANELİ TURİZM MERKEZİ OLACAK”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir