Münür Şahin’den Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsminin kullanılarak açılan sosyal medya hesaplarının başkaları tarafından açıldığını söyleyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Şahsi Facebook ve Twitter hesabım yok” dedi.

 

Başkan Şahin, adına açılan sosyal medya hesaplarından adım üzerine yapılan paylaşımlar gerçeğe yansıtmadığını belirterek yaptığı açıklamada,

 

“Zaman zaman ismimim kullanılarak açılan facebook hesaplarından paylaşımlar, yazışmalar yapıldığı duyumunu alıyorum. Kendi adıma açtığım hiç bir facebook hesabım yoktur. Paylaşımlarımız resmi Osmaneli Belediye Başkanlığı Facebook ve Twitter hesaplarından yapılmaktadır. Kamuoyuna duyururum.”

Münür Şahin’den Açıklama
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 17 Ocak 2019, 12:31

    Başkan sana yapılan haksızlık, haksızlık karşısında susana dilsiz şeytan denir. Gerçekleri anlatman gerekir. Osmaneli halkı gerçekleri görüyor ve arkanda olduğunu belirtiyor. İnşallah sende Osmaneli halkını hayal kırıklığına uğratmaz,beklentilere cevap verirsin.

    Cevapla
  2. Evet başkanım tüm osmaneli senin yanında

    Cevapla
  3. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ADAM GİBİ ADAM YANINDAYIZ SONUNA KADAR

    Cevapla
  4. Başkanım bağımsız aday olun halk gerekeni yapacak

    Cevapla
  5. başkanım ne olursunuz bu saatten sonra geri dönüş yapmayın .bağımsız olarak devam edin ya herru ya merru boğulacaksak büyük denizde boğulalım.bağımsız olarak kaybedeceksek öyle kaybedelim.en azından onurumuzla şerefimizle kaybedelim.onların eline bırakmayalım..sizden çok rica ediyoruz.bizi bu saatten sonra yolda bırakmayın size güvendik sizde bize güvenin yeter…

    Cevapla