MÜNÜR ŞAHİN’İN KANDİL MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

münür başvuru 4

Mesajında, mübarek Ramazan Ay’ının son günlerine yaklaştığımızı kaydeden Başkan  Münür Şahin; “1 Temmuz Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı, Yüce Allah’ın “bin aydan daha hayırlı” olduğunu müjdelediği, kulların rabbine en yakın olduğu Kadir Gecesine bir kez daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir gecesini idrak ederken Müslümanlar olarak bilmeliyiz ki bizlerin tüm insanlığın barış ve huzuru için hayrın anahtarı şerrin kilidi olmak gibi bir vazifesi vardır. Dünyanın neresinde olursa olsun yoksulların, mahrumların, mağdurların, zulme uğramışların, mültecilerin yaralarını sarmak, aziz şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmak, terör mağduru insanımıza kol kanat germek, yetimlerin, yaşlıların, engellilerin ve ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini yapmak, kısacası tüm dünyaya sevgi ve merhamet taşımak, bu vazifenin en önemli unsurudur. Bu vazife, bu gece yeryüzüne inen meleklere ve Cebrail aleyhisselama eşlik edecek maneviyata uygun bir kulluğa sahip olmak için de yerine getirilmesi gereken önemli bir ödevdir.

 

 

Bayram sevincine sayılı günlerin kaldığı manevi bir zaman diliminde elin kanlı terör örgütü İstanbul’da onlarca masum insanın şahsında hepimizi ve tüm insanlığı bir kez daha can evinden vurmaya kalkmıştır. Hain terör saldırısında hayatını kaybeden kardeşlerimize tekrar Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah ülkemizin huzuruna kast edenlere asla fırsat vermesin. Milletimizi, ülkemizi her türlü kötülükten korusun.

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta ilçemiz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor; Kadir Gecesinin manevi atmosferinden en güzel bir biçimde nasiplenmeyi, dualarımızın kabul olmasını, huzur, güven ve barış içinde Ramazan Bayramı’na kavuşmayı Yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

 

 

MÜNÜR ŞAHİN’İN KANDİL MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin