Mv. Tüzün: “Sürecin en yakın takipçisi olacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Bilecik’te meydana gelen ve sosyal medya ile medyada gündem olan 14 köpeğin hayatını kaybettiği olay ile ilgili açıklamada bulundu.

“MİLLETVEKİLİ OLARAK DEĞİL…”

Siyasetçi bir kişi olarak değil de hayvansever bir vatandaş olarak bu konu ile ilgili açıklama yapmanın çok zor bir durum olduğunun altını çizen Tüzün, şu ifadelere yer verdi:

“Bu açıklamayı ilin bir Milletvekili olarak değil, hayvansever bir vatandaş olarak yapıyorum. Geçtiğimiz hafta hiçbir vatandaşımızın tasvip etmeyeceği bir olayı yaşadık.

14 Can dostumuzun hayatını kaybetmesi ve bu durumun çok kötü bir şekilde duyulması kabul edilebilir bir olay değildir. Bu katliamı yaşatanlar elbette yargı önünde hesabını vereceklerdir. Bizler de süreci yakından takip ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Fakat şunu özellikle belirtmeliyim ki bu üzücü olaydan bile siyaset yapmayı düşünenlere birkaç söyleyeceklerimiz vardır. Bilecik Belediye Başkan Vekilimiz Melek Mızrak Subaşı konuyu öğrendiği ilk dakika itibariyle konuya müdahil olmuş ve gerekli kişiler ile görüşmeler gerçekleştirmiştir.

Fakat görüştüğü kişilerin bu işi siyasi malzeme için yapacağı gerçeğini görmemesi, her personeline eşit bir şekilde davranması gerçeğinden kaynaklamaktadır. Gerçeğin ortaya çıkması ile birlikte derhal o kişiler hakkında gerekli işlemleri yapmış, işlerine son vermiş ve elindeki bilgi ve belgeleri gerekli kişilerle paylaşmıştır. Şunun altını özellikle çizmeliyim ki yaşanılan bu olay Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde hangi bölgemizde yaşanırsa yaşansın bizim tarafımız her zaman can dostlarımızın tarafıdır.

O masum canları siyasi malzeme yapmayı düşünenler de karşılarında her zaman bizleri bulacaktır. Yaşanılan bu durum ile ilgili çok üzgün olduğumuzu ve sürecin en yakın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum.”

Mv. Tüzün: “Sürecin en yakın takipçisi olacağız”
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin