NABİ AVCI: ORADA BİR ÜNİVERSİTE VAR VE SİZİ BEKLİYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi temasta bulunmak ve açılış gerçekleştirmek için Bilecik’e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilecik Programına Şeyh Edebali Üniversitesi’ni ziyaret ederek başladı. Şeyh Edebali Üniversitesi ziyaret eden Nabi Avcı, Rektörlük binasında Rektör Özcan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı, daha sonra üniversitenin kütüphanesini gezerek kitapları inceleyen Nabi Avcı açılışını gerçekleştirmek üzere Bilecik Anadolu Kız İmam Hatip lisesi Açılış törenine katıldı.
DSC_0628
Açılış töreninde konuşan Bakan Avcı, Açılışa katılmadan önce Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini ziyaret ettim, Siz zaten biliyorsunuz ancak buradan Tüm Türkiye birkez daha duysun, Bilecik’te muhteşem bir Üniversite kuruldu, kurucu rektörümüz Azmi Özcan hocamıza özellikle çok teşekkür ediyorum dedi.

ORADA BİR ÜNİVERSİTE VAR VE SİZİ BEKLİYOR!

Bakan Avcı, “Dünyanın pek çok yerinde çeşitli ölçeklerde, çeşitli büyüklüklerde Üniversiteler gezdim, şundan emin olun Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi altyapısıyla, Çalışma temposuyla, kısa zamanda sağlanmış olan birikimiyle Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinden birisi haline gelmektedir. Dolayısı ile ben bütün öğrencilerimize gönül rahatlığı ile söyleyebiliyorum, Arkadaşlar orada bir üniversite var ve sizi bekliyor hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

NABİ AVCI: ORADA BİR ÜNİVERSİTE VAR VE SİZİ BEKLİYOR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin