Ne değişti sayın başkan?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edildi.

Belediye Başkanı diyorum, çünkü kendisi yasal olarak halen Belediye Başkanı ve maaşını da alıyor.

Ocak ayından bu yana Bilecik’te ve Bilecik Belediyesi’nde yaşanan gelişmeleri tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. Herkes iyi, kötü gelişmeleri yakından takip ediyor.

Benim gibi kamuoyunda bir çok insanın kafasına takılan bir konu var; “Bilecik’te CHP’li yöneticilerin takındıkları tavır!

Mesela CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar…

Metin Başkan ve ekibinin, Semih beyi ön seçimden bu yana desteklediğini ve gelinen süreci bilmeyen yoktur…

Sayın başkan, sizler değil miydiniz seçim çalışmalarında Semih beyi parlatan? Akademisyen, background’u yüksek, Belediyecilikte tecrübeli, CV’si çok dolu diyerek vatandaşlardan oy isteyen?

Seçimler oldu bitti adayınız Semih hoca makama oturdu, her fırsatta siz değil miydiniz makamına gidip fotoğraf çektiren, kullandığı VIP araca binerek etkinliklere giden?

Ben, Semih Şahin’i konuk aldığımız iki Arena programında da, “S.E.‘nın rüşvet aldığı” yönündeki iddiaları kendisine bizzat açık açık sorarken, 5 yerel haber kuruluşu bu konuyu günlerce haberleştirirken izlemediniz veya okumadınız mı yada kamuoyunda da konuşuluyordu hiç mi kulak vermediniz sayın başkan?

Yine Belediye’de ki malum olay olmadan kısa bir süre önce Belediye Başkanı Semih Şahin ile birlikte Şehir hamamı ve Kantar açılışına gidip Semih bey ile poz verip fotoğraf çektirerek desteğinizi yinelemediniz mi?

Belediyedeki olaylar öncesi katıldığınız Arena programında “Başkanım Kayı AŞ. yönetim kurulu başkanı sayın S.E. hakkında müteahhitlerden rüşvet istediği yönünde bir takım iddialar var bu konuda ne söylemek istersiniz?” sorusuna, “Benim de kulağıma bu yönde şikayetler geliyor, kendisini uyardık.” demediniz mi?

Uyaracağınıza, neden gereğini yapmadınız sayın başkan?…

Malum olaylar sonrası partinizde yapılan basın açıklamasında, “Başkanımızın yanındayız” mesajı vermediniz mi?

Ne değişti sayın başkan?

Ulusal basında çıkan haberlerdeBaşkanınıza neden sahip çıkmıyorsunuz?” sorusuna “Hırsızın arkasında mı duracağız?” dediğiniz ve Semih Şahin’in söylemlerinizden dolayı hakkınızda suç duyurusunda bulunduğu da iddia ediliyor..

Eğer doğruysa, o süreçte Semih bey halen partinizin üyesi değil miydi, bu söyleminiz partinizin Anayasası olan tüzüğünüze göre herhangi bir suç teşkil etmiyor mu veya sizce etik mi sayın başkan?

Sosyal medyayı aktif kullanan parti üyelerinizin malum olaylarla ilgili birbirlerine yazdıklarını görmüyor musunuz, neden gereğini yapmıyorsunuz?

Bilecik sokaklarında vatandaşlar hatta CHP’liler, “Belediye’de malum olayın yaşandığının ertesi günü Semih Şahin ile birlikte CHP İl başkanı ve yönetimi derhal istifa etmeliydiler bu ayıp onların ayıbı, hangi yüzle o koltuklarda oturuyorlar” diye konuşuyorlar..

Şahsi fikrim değil sayın başkan, Vatandaşla sürekli diyalog halinde olduğumuz için duyuyoruz her şeyi..

Tabi halkla iç içe olmadığınız ve partinizin tabanına kulak vermediğiniz için duymazsınız bu söylemleri, etrafınızdaki danışman ve goygoycular da bunları size söylemezler..

Sayın başkan, olayın siyasi ayağı sizin tabirinizle sona erdi…

Adli ve idari süreç devam ediyor, biz de bekliyoruz sizler gibi…

Daha o kadar çok şey var ki yazacağım, o kadar hem de…

Hiç kimsenin şüphesi olmasın… Tarih; doğruyu da yazar, yanlışı da…

Yazımı sizin, seçim zamanında sık sık söylediğiniz ve damadınızın besteleyip söylediği şarkı sözleriyle bitirmek istiyorum sayın başkanım…

Semih hoca hey hey, Semih hoca hey hey,
Aklımızda Bilecik, Gönlümüzde Semih Hoca,
İyi gelecek Bilecik’e, oylarımız Semih Şahin’e,
İyi gelecek Bilecik’e, güvenilir Semih Şahin’e,
Tecrübeyle Bilecik’e, dürüst bir yönetimle
İyi gelecek Bilecik’e, oylarımız Semih Şahin’e
Semih hoca hey hey, Semih hoca hey hey..

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek dileğiyle… Saygılarımla…

 

 

Ne değişti sayın başkan?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 Yorum

  1. 16 Haziran 2022, 13:31

    Hepsi işine geldiği gibi birde bunlara ülkeyi teslim edeceğiz bir dakkada ülkeyi satarlar satarlar hepsi istifa etmeli o makamları haketmiyorsunuz bırakın gidin adam gibi adamlar gelsin makamları işgal etmeyin bari ya yazık ya çok yazık

    Cevapla
  2. 16 Haziran 2022, 15:15

    Kardeşim seni tebrik ve takdir ediyorum.
    Bu mesleğin senin gibi insanlara ihtiyacı var.çünkü satılık kalemşör çok piyasada

    Cevapla
  3. 16 Haziran 2022, 17:07

    Hiç tanımadığım halde yeğenim için doğruları yazmandan dolayı kurtların genç adam ayıbı işleyenler temizlesin mustafa sahin

    Cevapla
  4. NET YAZI GUZEL YAZI TEBRİKLER

    Cevapla
  5. 16 Haziran 2022, 18:12

    saçma ,dayanaksız, baştan aşağı karalama yazısı. Akp belediye başkanlarını görevlerinden alırken gıkı çıkmayanlar chp yi eleştirir olmuş.

    Cevapla
  6. il başkanı da partisini seviyorsa istifa etmelidir, Keza 2004 seçimlerinde partisinden belediye başkanı adayı olmuş ve 2.421 oy almış Akp karşısında ezilmiş ve Dyp karşısında da mağlum olmuştur, bu sonuç il başkanının ilimizde Cumhuriyet Halk Partisine bir katkısı olamayacağının göstergesidir

    Cevapla
  7. 17 Haziran 2022, 00:05

    Biz Semih Şahin’e güvendik ve oyumuzu ondan taraf kullandik ve halada güveniyor arkasindayiz eğer Semih şahin aklanirda hakkı iade edilirse bu CHP’li yöneticiler nasıl seçmenlerinin ve başkanın yüzüne bakacaklar

    Cevapla
  8. Kaldı bir sene
    Toplum içine çıkmayan bizlerin oyları ile o koltuklara sahip olan başkan yardımcıları ve il meclis üyeleri yazıklar olsun
    Diyecek söz yok olsa ne olur anlayan kim
    ALLAH BU ÜLKEYİ BÖLMEYE CALİSAN VE SİZLER GİBİ SİYASETÇİYE BİRDAHA FİRSAT VERMESİN

    Cevapla
  9. sayın ALİ OSMAN senden ricam konserlere harcanan faiş paralar hakkında da yazı kaleme alman bilyorsun ki bundan 2-3 ay once bunla ilgili sanatcıların yer aldıgı paralar ortaya cıktı. güzel yazını bekliyoruz

    Cevapla
  10. Çok başarılı bir makale olmuş Çiğ yiyenlerin karnını ağrıtır ama yapacak birşey yok

    Cevapla
  11. Damadı bir müzisyen. Istediği kişiye müzik yapar.
    Ekmeğini muziginden kazanıyor.
    Damadının üzerinden bir şeyler yazarak aile bireylerini de suçlar gibi davranmak bu köşe yazarının niyetini orataya koymuştur.
    Ha yazdiklarinizin hepsi doğrudur. Hepsi gercektir.
    Zaman ve yargı ortaya koyacaktir .Ama belaltı vuracam diye eş, çocuk, damat katmak yakışık almaz.
    Şarki sözlerinden dem vurulabilir ama yok damat yazdı, yok yeğen yazdı. Sanki bu şık olmamış.
    Ha dersiniz ki ” yalan mı? Damadı yazmadı mı? ”
    Ne olursa olsun bu şık değil
    Damadı nasil bir insan tanıyor musunuz?
    Saygılar

    Cevapla
  12. İnsanlarla konuşurken, onlara tepeden bakmayın, siz birinci sınıf, seçmenler ikinci sınıf değil ve onlardan üstün bir yanınız yok.
    Bu memleketin, halkla bütünleşmiş, kendisini onlardan farksız gören, Başkanlık makamını kendilerine değil, halkımıza ve şehrimize derman olarak gören dürüst yöneticilere ihtiyacı var.

    Cevapla
  13. 19 Haziran 2022, 18:29

    doğru haber için can kurban. parti için öz eleştiri yapmak doğruluğa giden yoldur . BİLECİK ilimizi ve CHP yi yıpratanların başında il yönetimi geliyor. DEVLET KATİL DEĞİL SERİ KATİLDİR diyenler ile yol yürüyenler gerçekte HALK DÜŞMANIDIR. terör sevdalısı c. kaptancıoğlunun RÜŞVETÇİ ekibini getirenler ve buna karşı çıkmayan CHP li yöneticiler NE YAZIK Kİ hala makamlarda OTURUYOR.

    Cevapla
Bizi Takip Edin