O efsane videoyu hatırladınız mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Nevruz Bayramı dolayısıyla Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Renkli görüntülerin oluştuğu program, 2017 yılında Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen nevruz kutlamalarında dönemin Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın protokol üyelerini kahkahaya boğan espirisini akıllara getirdi.

thumbnail
İlgili Haberler
HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ CHP’LİLER YİNE BİRBİRİNE VURDU

2017 yılında Kültür müdürlüğü ve Ertuğrul Gazi Lisesi tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde, dönemin Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı’nın, dönemin CHP il genel Meclis üyesi Hikmet Turhan ve CHP Bilecik il başkanı Metin Yaşar’a yaptığı espirili “CHP cevabı” protokol üyelerini kahkahaya boğmuştu.

Ertuğrul Gazi lisesi bahçesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı ve şiirlerin okunduğu program sonrası protokol üyelerinin boyalı yumurtaları tokuşturduğu esnada, Turhan ve Yaşar’ın yumurta tokuşturduğunu gören Yağcı’nın “Her zaman olduğu gibi CHP’liler yine birbirine vurdu” espirisi protokol üyelerini kahkahaya boğmuştu.

“VALİ AYGÖL HEDİYE EDİLMESİNİ İSTEDİ”

Diğer yandan, bugün düzenlenen törende ise protokol üyelerine boyalı yumurtaları dağıtılırken, yumurtaların tokuşturulacağı esnada Vali Aygöl, yumurtaların tokuşturulmamasını, tören alanında bulunan öğrenci ve bayanlara hediye edilmesini istedi.

thumbnail
İlgili Haberler
Bilecik’te nevruz kutlaması yapıldı

Birlik, beraberlik ve birleştiricilik noktasında vurgu yapan Vali Aygöl, “Bu yumurtaları neden kıralım? Burada öğrencilerimiz var, hanımefendiler var onlara hediye edelim. Onlar bizim adımıza bunları evlerinde güzel bir yere koyarlar olmaz mı? bu şehrin birlikteliğini kırmamak, birleştirmek yakışır.” ifadelerine yer verdi.

Vali Aygöl’ün vatandaşlar ve protokol üyeleri tarafından beğeniyle karşılan bu tutumu, “İşte tam bir devlet adamı.” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Diğer yandan, 2017 yılında Haber228 objektiflerine yansıyan o renkli görüntüler ise şöyle:

 

 

O efsane videoyu hatırladınız mı?
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin