ODUN YÜKLÜ 2. TIR DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi organizasyonunda, köylüler ve Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları tarafından odun yüklenen 2. TIR, deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Belediye Başkanlığı koordinasyonunda bir yandan ihtiyaç ve gıda maddeleri araçlarla deprem bölgesine gönderilirken, köylüler ve belediye görevlileri tarafından hazırlanan tonlarca odun da deprem bölgesine gönderiliyor.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI VE KÖYLÜLER DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde bir araya gelen yüzlerce görevli ve vatandaş başta su, süt, ekmek, kahvaltılık ve hazır konserve ürünler başta olmak üzere onlarca gıda malzemesini özenle kutulara koyarak, deprem bölgesine ulaşması için hazırlıyor.

Isıtıcı, soba, battaniye, yorgan, giysi ve ayakkabı ile botlardan oluşan binlerce kutu yardım malzemesini de hazırlayan vatandaşlar, yardımları yükledikleri araçlarla deprem bölgesine gönderiyor.

YARDIM KOLİLERİ ÜZERİNE DUYGU YÜKLÜ MESAJLAR YAZILIYOR

7’den 70’e her kesimden vatandaşın gece saatlerine kadar hazırlamış olduğu yardım kolileri arasında  bazen duygu yüklü mesajlar yer alıyor.

Kültür ve Kongre Merkezine yardım kolisini gönderen Esma ve Azra kardeşler, ”Çok geçmiş olsun, sizi çok seviyoruz. Dualarımız sizinle” şeklindeki notu yazdı.

 

odun-yuklu-2-tir-deprem-bolgesine-gitti-4350     odun-yuklu-2-tir-deprem-bolgesine-gitti-4351     odun-yuklu-2-tir-deprem-bolgesine-gitti-4352     odun-yuklu-2-tir-deprem-bolgesine-gitti-4353     odun-yuklu-2-tir-deprem-bolgesine-gitti-4354     odun-yuklu-2-tir-deprem-bolgesine-gitti-4355

ODUN YÜKLÜ 2. TIR DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir