ÖĞRENCİ SERVİSİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te öğle yemeği için evlerine giden öğrencileri taşıyan servis aracında çıkan ve kısa sürede tüm aracı saran yangın yürekleri ağızlara getirdi.

Selçuk K.’ya ait olduğu öğrenilen 11 DG 100 plakalı araçta çıkan yangın sırasında araçta bulunan öğrenciler hızla tahliye edilerek büyük bir facianın önüne geçilirken Bozüyük Belediyesi İtfaiye ekipleri olaya hızla müdahale etti.

 

Yeni Mahalle Pelikan Sokak’ta gerçekleşen olayda ölen yada yaralanan olmazken araç kullanılamaz hale geldi.

 

Yangın sırasında çevrede güvenlik önlemi alan itfaiye ekipleri yolu trafiğe kapatarak çevredeki vatandaşları yanan araçtan uzaklaştırdı. Yangın sırasında 4 kez patlama sesi duyulurken. İtfaiye ekiplerinin olaya hızlı müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü. Yanan araç daha sonra çekici ile olay yerinden kaldırılırken araçta meydana gelen yangının sebebinin yapılan incelemeler sonunda belirleneceği belirtildi.

 

İtfaiye ekipleri tarafından yapılan açıklamada özellikle dar sokaklarda vatandaşların acil müdahale araçlarının geçişine engel olacak şekilde park yapmamaları ve herkesin bu konuda hassas davranması gerektiği belirtildi.

ÖĞRENCİ SERVİSİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin