OKUL ÖNÜNDE GÖRÜNMEZ KAZA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğle yemeğinden okula dönmekte olan Ömer Asaf A. (9) bir anda karşıdan karşıya geçmek isteyince bu esnada yoldan geçen minibüsün önüne fırladı.

bilecik haberleri

Seyir halindeki 11 AZ 450 plakalı Davut Ş. yönetimindeki minibüs öğrenciye çarptı. Çarpmanın etkisi ile başından ve ayağından yaralanan Ertuğrulgazi İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Ömer Asaf A., olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı ile Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan ilk müdahalesinde Ömer Asaf A.’nın sağ ayağının kırıldığı ve başının da çarpmanın etkisi ile yarıldığı anlaşıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan öğrenci hastanede tedavi altına alındı. Görgü şahitleri öğrencinin bir anda yola fırladığını ve minibüsün altında kaldığını söylediler. Emniyet yetkilileri tarafından kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaza sonrası Okul Müdürü İsmail Işık, hastanede öğrencisi ile yakından ilgilenirken, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, kaza yapan öğrencinin ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Altınkaynak, hastaneye gelerek yaralanan öğrenci Ömer Asaf A.’yı ziyaret etti.
bilecik haberleribilecik haberleri
Kaynak: yarın11

 

OKUL ÖNÜNDE GÖRÜNMEZ KAZA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin