Önceki Dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Bilecik Temasları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli çalışmalarda bulunmak üzere Bilecik’e gelen önceki dönem İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bilecik’in son 15 yılda 6 kat büyüdüğünü belirterek, Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can’a katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Bilecik temasları kapsamında Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Efkan Ala, yerel belediyecilik çalışmalarının önemine değindi.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinin hem yerel belediyecilik anlamında hem de ülkemizin bekası için taşıdığı öneme değinen Bakanımız Efkan Ala, şunları söyledi:

‘’Bizler seçimleri şu an iki noktada değerlendirebiliriz. Birincisi, hizmet veren, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda insanlarımızı güzel hizmetlerle buluşturmak. Bu noktada zaten ben Erzurum’lu hemşehrilerimin Başkan Can’ın yanında yer aldığını biliyorum. Sağolsun Başkanımız da zaten hem şehir anlamında hem de insanımıza hizmet anlamında çok önemli mesafeler kat etmiş. Ben yaklaşık 20 önce bir vesile ile Bilecik’te bulunmuştum. O zamanlar Bilecik’in nüfusu 14 bin dolaylarında idi. Bugün ise baktığımızda bu rakam 70 binleri aşmış. Yani Bilecik 6 kat büyümüş. Ülkemiz bu dönem zarfında 3 kat büyürken Bilecik, 6 kat büyümüş. Bu anlamda Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Belediye Başkanımız Nihat Can’a, çok teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

Seçimin bir diğer öneminin ise ülkemizin bekası anlamında taşıdığı öneme dikkat çekti. Çoğu dünya ülkelerinin Türkiye üzerindeki kötü emellerine dikkat çeken Bursa Milletvekilli Efkan Ala, bu anlamda Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek vermenin önemine işaret etti.

 

Düzenlenen programda Bakan Efkan Ala’ya; Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AP Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Bilecik Erzurumlular Derneği Başkanı Ebutalip Dursun tarafından çeşitli hediyeler taktim edildi.

Önceki Dönem İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Bilecik Temasları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin