Osmaneli Avcılar Kulübü’nden Terör Açıklaması..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

      Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Mustafa Öktem, Son günlerde artan terör olayları ile ilgili bir açıklama yaptı. Milleti derin acı ve üzüntüye boğan terörün bitirilmesi için alınacak her türlü somut tedbiri destekleyeceklerini belirten Öktem, konuşmalarına şöyle devam etti:

Türk Milleti ardı ardına gelen acı ve kara haberlerle sarsılmaktadır.Son iki aydır açıkça görülmektedir ki pkk terör örgütü tam bir ölüm ve şiddet makinasına dönüşmüştür.Artık sözün bittiği ve her türlü mazaretin tükendiği noktaya gelinmiştir.Terör örgütü ülkemize haince saldırmakta,Milletimize ağır darbeler vurmakta ve onlarca ocağa ateş düşürmektedir.

        Çarşamba günü Siirt-Pervari yol emniyeti için görevlendirilen Güvenlik güçlerimize karşı düzenlenen hain saldırı yüreklerimize bir kez daha ateş düşürmüştür. Bu hain saldırı sonucunda 8 kahraman askerimiz şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bizleri böylesine hüzne ve kedere boğan bu hain terör saldırılarından dolayı öfkemiz çığ gibi büyümektedir. Artık üzüntümüzün kelimelerle ifade edilebilecek tarafı kalmamıştır. Salı günü Diyarbakır-Bingöl karayolunda hainlerin 4 vatan evladımızı şehit etmesinin derin üzüntüsünü yaşarken,akabinde gelen acı haberlerle yüreklerimiz birkez daha yanmıştır.

Tüm Şehit’lerimize Allah’tan rahmet,Kederli ailelerine ve Tüm Ulus’umuza sabır ve baş sağlığı diliyoruz.7 Haziran sonrasında ortaya çıkan kaos ortamı ve Tbmm’nin artan terör olayları karşısında çözüm üretmek yerine aksine çözümsüzlük üretmesi, Şehitler verdiğiniz bu acı günlerde siyasi propaganda yapmaları ve birbirleriyle didişmeleri acımızı bir kat daha arttırmaktadır. Aziz Türk Milleti ayağa kalkmadan, Meclise gönderdiğimiz 550 Milletvekili aklını başına almalı ve artık bir çözüm yolu üretmelidir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü ve üniter devlet yapısını, Aziz milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik her türlü eylem ve terörün şiddetle karşısında olduğumuzu,Milletimizi derin acı ve üzüntüye boğan terörün bitirilmesi için alınacak her türlü somut tedbiri destekleyeceğimizi tüm kamuoyuna saygı ile ilan ediyoruz.

Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı

Mustafa ÖKTEM

Osmaneli Avcılar Kulübü’nden Terör Açıklaması..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin