Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 10 Kasım Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Osmanlı İmparatorluğu döneminde yetişmiş, emperyalizme karşı savaşmış,gazi olmuş komutan ve büyük devrimcidir.Atatürk emperyalizme karşı savaşta Dünyaya örnek olmuştur.Atatürk’ü ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmetle,minnetle,dua ile ve saygı ile anarken emperyalizme karşı mücadelesi ve görüşlerini bir kez daha hatırlayalım.
“Uluslararası anlayış ve barış yolunda çaba harcamış üstün bir kişi, olağanüstü bir devrimci, sömürgecilik ve emperyalizme karşı savaşan ilk lider, insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, insanlar arasında hiçbir renk, din ırk ayrımı gözetmeyen eşsiz bir devlet adamı.”
Bu satırlar, üyesi olan 156 ülkenin oybirliği ile aldığı kararla 1981 yılını ‘Atatürk yılı’ ilan eden UNESCO’ya aittir.
Mühim olan, memleketi temelinden yıkan, milleti esir ettiren dahili cephenin düşmesidir. Bu hakikate bizden ziyade vakıf olan düşmanlar, bu cephemizi yıkmak için asırlarca çalışmışlar ve çalışmaktadırlar. Bugüne kadar muvaffak da olmuşlardır. Hakikaten ‘kaleyi içinden almak’ dışından zorlamaktan çok kolaydır.
“En büyük düşman, düşmanların düşmanı, ne falan ne de filan milletler. Bilakis bu, adeta her tarafı kaplamış ve saltanat halinde bütün dünyaya hakim olan kapitalizm afeti ve onun çocuğu olan emperyalizmdir.”
“Sömürgecilik ve emperyalizm yeryüzünden yok olacak ve yerlerine milletler arasında hiçbir renk, din ve ırk farkı gözetmeyen yeni bir ahenk ve işbirliği çağı geçecektir.”
“Mazlum milletler, zalimleri bir gün mahv ve yok edecektir. O zaman dünya yüzünden zalim ve mazlum kelimeleri kalkacak, insanlık kendisine yakışan bir toplumsal hale mazhar olacaktır.”
“Ekonomik bağımsızlık olmadan tam bağımsızlık olmaz.”
Türkiye’nin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile emperyalizme karşı büyük savaş verdiği,Suriye,Irak,Dağlık Karabağ,Doğu Akdeniz,Ege,Karadeniz’de uyguladığı bağımsız politikalarla emperyalizmin oyunlarını bozuyor.Gazi MUstafa Kemal Atatürk’ün emperyalizme karşı hedeflerini uyguluyor ve yine Atatürk’ün Misakı Milli sınırlarını Türkiye’nin savunmasının başlangıcı kabul ediyor.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı,sevgi,minnet,rahmet ve dua ile anıyoruz.
Saygılarımla,
Ymm Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 10 Kasım Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin