Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 15 Temmuz Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz’da emperyalist dış güçlerce, hain FETÖ terör örgütü kullanılarak Türkiye’nin yükselişine engel olmak ve bölünmesi,parçalanması,kardeş kavgası içine itilerek gücünü kaybetmesini hedefleyen büyük bir ihanet hareketi organizasyonuydu..Kahraman Türk milleti buna izin vermedi.

Türkiye, 2002 yılından günümüze yakaladığı istikrar ve büyüme ile hızla gelişmiş, bölgemizde ve dünyada büyük güç hâline gelmiştir. Ezilen halkların, mazlumların, İslam âleminin, Türk Dünyasının tek umudu Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan uyguladığı bağımsız politikalarla emperyalizmin hedefi haline gelmiştir.

Bugün İslam ülkeleri üzerinde ve Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Bizlerle müttefik olan,aynı ekonomik,aynı savunma örgüte mensup olduğumuz emperyalist ülkeler bizi bölmeye,güçsüzleştirme çalışıyor,Emperyalistt dış güçler,içerideki işbirlikçileri ile Suriye, Irak, Mısır, Filistin, Libya, Arakan, Somali, Sudan vb.ülkelerde ortaya koydukları oyunlarla,hain projelerle mezhep, kardeş kavgası çıkararak binlerce müslümanın katline sebep oluyor.

Artık emperyalist ülkeler oyunlarını açıkça oynuyor gelişmesini, büyümesini istemedikleri ülkelerde, sömürü düzenini devam ettirmek için milyonlarca insanın ölümüne, yerlerinden yurtlarında edilmelerine seyirci kalıyorlar.Kısaca kendi çıkarları için Dünyayı ateşe atıyorlar.

İşte 15 Temmuz 2016’da Türkiye üzerinde oynanan oyun da bu senaryoların bir parçasıydı. Milletin seçtiği iktidarı, Milletvekillerini, Cumhurbaşkanını FETÖ Terör Örgütü’nü kullanarak kanlı bir şekilde darbe ile devirmek, Türkiye’de kardeş kavgası çıkarmak, sonrası da demokrasi getiriyoruz deyip aynı diğer islam ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’yi işgal etmek,Türk halkını katletmek ve bölmek ana hedefleri idi.

Türk halkı 15 Temmuz 2016 Darbesi’ne canı pahasına direndi ve tarih yazdı. Türk halkı Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokaklara döküldü ve tankların kurşunların, bombaların önüne demokrasi için kendini attı. Korkmadan, çekinmeden, şehadete yürüyen kahramanlar, gaziler ve seçilmişlere,demokrasiye sahip çıkan kahraman halkımız bu kalkışmaya “dur” dedi.251 kahramanımız şehit olurken 2.500’e yakın vatandaşımız gazi oldu.

Türkiye üzerinde oynanan oyunlar bitmez. Türkiye bağımsız dış politikalar uygulamaya millileşme hamlesine, büyüme hızını yükseltmeye devam ettikçe emperyalistler daha da azacak.Bugünlerde Türkiye Suriye,Irak,Libya ve yurt içinde teröre ve terörizme destek olanlara,sınırlarımız yanında oluşturulmak istenen terör devletlerine karşı büyük mücadele veriyor.Doğu Akdeniz’de,Ege’de Türkiye’nin onayı olmadan olup bittilere izin vermeyiz diyor.Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan ile büyük güç,Lider ülke olma yolunda hızla ilerliyor.

Türk halkı ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan her şeyin farkında.Türkiye emperyalizmin planlı oyunlarına gereken dersi veriyor vermeye devam edecek. Tarih tekerrürden ibarettir. Biz Türkler kurduğumuz 16 imparatorlukla dünyada her zaman lider ülke olduk.Bugünde 17. Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti ile yine Dünya lideri ülke olacağız..

15 Temmuz 2016 gecesi çağrımız üzerine Belediyemiz önünde toplanarak darbeye direnen,Cumhurbaşkanımızın çağrısını beklemeden demokrasiye, seçilmişlere ,cumhurbaşkanımıza, birlik ve beraberliğimize sahip çıkan,demokrasi meydanında her gece nöbet tutan, 945 yıldır bu güzel ilçede,bu tarihi kentte ezan sesini,kuran sesini dindirmeyen, Osmaneli halkına teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun.

15 temmuz şehitlerini ve tüm şehitlerimizi,Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluş savaşını birlikte verdiği kahramanlarımızı rahmetle, minnetle; dua ,saygıyla tekrar anıyoruz. Onları yetiştiren ailelerinden,annelerden Allah razı olsun. Birlik ve beraberlik içinde büyük güç Türkiye lider ülke Türkiye olma yolundan bizi kimse alamayacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye yükselişini,büyümesini sürdürecek.

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

  

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 15 Temmuz Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin