Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 30 Ağustos Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramını; denizlerde doğal kaynaklarımızı bulduğumuz,yeni kaynaklar için müjdeli haberleri beklediğimiz bir dönemde kutluyoruz.Başta Yunanistan ve onunla işbirliği yapan emperyalist ülkelerin tehditlerine ve olup,bitti yaratma girişimlerine karşı kararlı,kendine güvenen güçlü Türkiye olarak her türlü bedeli ödeyerek,asla haklarımızdan taviz vermeyeceğimizi ilan ettik.30 Ağustos Zafer Bayramı kazanımlarımıza ve halklarımıza uzanacak elleri kırarak,yeni kazanımlar ekleyerek cevap vereceğimizi ilan ettiğimiz kritik saatler ve günlerde kutluyoruz.
Bu kritik günlerde:Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını bir kez daha kutluyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kurtuluş savaşını ülkemizi işgal ederek bölen,kaynaklarımızı sömüren emperyalist ülkelere karşı yapmıştı.Bugün hakkımız olan denizlerde,tırnaklarımızla kazıyarak bulduğumuz doğalgaz ve bulacağımız yeni doğal kaynaklarını daha kullanmadan Türkiye ye karşı saldırıya geçen yine aynı ülkelere karşı tekrar bir savaşın öncesi kritik saatlerde,günlerdeyiz.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği Misakı Milli sınırlarını savunmamızın başladığı sınırlar olarak kabul ederek emperyalizme karşı son kez barışı deneyerek verdiği mücadelenin barışla veya savaşla korunacağı anı yaşıyoruz.
30 Ağustos Zafer Bayramımızı,bizlere bu zaferi armağan eden Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ordumuzun tüm mensuplarını rahmetle, tazimle,dua ve şükranla yad ediyor; şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.
Ağustos ayındaki zaferler zincirimizin bu son halkası, Türk Milletinin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığının sembollerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır.Bugün yine Ağustos ayında yeni zaferlerin barış veya savaşla anı yaşıyoruz.Emperyalizme mutlaka hak ettiği cevabı bu günlerde tekrar vereceğiz.
Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu kendimize vatan kılma mücadelemizin asla bitmeyeceğini, en zor dönemimizde, 7 düvele karşı verdiğimiz Çanakkale Savaşı ile ilan etmiştik.
30 Ağustos Zaferi, bu kararlılığımızın yeni bir şahlanışa dönüşmesinin adıdır.
Türk Milleti, 15 Temmuz’da, emperyalist heveslere karşı istiklalini ve istikbalini koruma hususundaki azmini bir kez daha dünyaya göstermiştir.
Tarihimizin her döneminde olduğu gibi bugün de, kendimizle birlikte umudunu bize bağlamış tüm mazlumlar ve mağdurlar için mücadele ediyoruz.
Bu yüce gönüllülük ülkemizin zaafı değil, tam tersine en büyük güç kaynağıdır.
Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması, bizimle birlikte tüm coğrafyamızın geleceğine yön verecektir.
Diğer zaferlerimiz gibi, 30 Ağustos da bize, şartlar ne kadar zor olursa olsun başarıya ulaşma konusunda önümüzde daima açık bir yol bulunduğuna işaret etmektedir.Geçtiğimiz 16 yılda ülkemizin kat ettiği mesafe, bize bunun mümkün
olduğunu göstermiştir.
Bugün de yeni zaferlerin, yeni başarıların eşiğinde bulunduğumuza inanıyorum.
Türkiye’ye ve Türk Milletine güvenenlerle birlikte mutlaka bu mücadeleyi de kazanacağız.Bugün 30.Ağustos Zafer Bayramı yine emperyalizme anladıkları ve istedikleri dilden dersini vereceğimiz gündür.Unutmayalım tarih tekerrürden ibarettir.Türkün gücünü test etmeye,onun kazanımlarını elinden almaya çalışanlara,kendine değil diğer emperyalist dostlarına güvenerek havlayan köpeklere dersini vermek için bekliyoruz.Yeni sınırlar,yeni denizler,yeni kaynaklar elde etmeye çalışan Yunanistan ve işbirlikçilerinin dersini almalarına az kaldı.Allah yardımcımız olsun,Allah kahramanlarımıza güç kuvvet versin.
Muharrem Ayı içinde bulunduğumuz bu mubarek günlerde Allah-u Teâlâ Aşure gününü diğer günlerden üstün tutmuştur. Allah-u Teâlâ gökleri Aşure günü yarattı. Dağları, denizleri, kalemi, levhi ve Hz. Âdem’i (as) Aşure günü yarattı. Hz. Âdem’i (as) aşure günü Cennete koydu. Hz. İbrahim (as) o gün doğdu ve Allah-u Teâlâ onu ateşten Aşure günü kurtardı. Aşure gününde, oğlunun yerine kurban etmek için ona büyük bir koç verdi. Allah-u Teâlâ, Firavun’u Aşure günü boğdu. Hz. Eyyûb’den (as) belâyı Aşure günü kaldırdı. Hz. Âdem’in (as) tövbesini Aşure günü kabul etti. Hz Dâvud’un (as) zellesini Aşure günü bağışladı. İsa (as) Aşure günü dünyaya geldi. Kıyamet, Aşure günü kopacaktır.” buyurdu.Türkiye İslam Aleminin çok kritik günler geçirdiği bu mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etsin ve emperyalizme,sömürü düzeni kurmaya çalışanlara gereken dersi versin diye dua ediyoruz.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.Yeni zaferler için yolumuz açık olsun.Bu vesileyle bir kez daha, şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.Emperyalizme inat,”Tanrı Dağı Kadar Türk,Hira Dağı Kadar Müslüman”.
Ymm Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 30 Ağustos Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin