OSMANELİ BELEDİYE MECLİSİNDE DENGELER DEĞİŞTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Meclis Üyeleri Hürriyet Serpil Demirel ve Özden Garip 14.Ocak.2021 tarihi itibariyle Osmaneli Belediye Başkanlığına verdikleri dilekçelerle partilerinden istifa ettiklerini ve Belediye Meclis Üyeliklerini Bağımsız olarak sürdüreceklerini bildirdiler.

Bu değişim sonrası Osmaneli Belediyesi Meclis Üyeliği dağılımı şöyle oldu;

Ak Parti 4 Meclis Üyesi

İyi Parti 4 Meclis Üyesi

Bağımsız 2 Meclis Üyesi

Milliyetci Hareket Partisi 1 Meclis Üyesi

Cumhurriyet Halk Partisi 1 Meclis Üyesi.

Cumhurriyet Halk Partisi Meclis Üye sayısı bu istifalar sonrası 3 Meclis Üyesinden,1 Meclis Üyesine düştü. Millet İttifakının Meclis Üye sayısıda 7 Meclis Üyesinden 5 Meclis Üyesine düştü.

Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamda şu ifadelere yer verildi; “Çoğu kararı oy birliği ile alan Osmaneli Belediye Meclisi Osmaneli hedeflerine varmak için bu birlik ve beraberliğini sürdürecek. Meclis üyelerinin vermiş oldukları karara saygı duyuyor, kendileri ve Osmaneli için hayırlı olmasını diliyoruz.”

OSMANELİ BELEDİYE MECLİSİNDE DENGELER DEĞİŞTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Osmaneli Cumhuriyet Halk partisine verdikleri zarar çok büyüktü istifa etmeleri isabet olmuş yakında yakistiklari akp ye geçerler bizim partimizin parti değerlerini bilmeyen partici olmayan insanlara ihtiyacımız yoktuk

    Cevapla
  2. Maskeli balo sona ermiş nihayet

    Cevapla
  3. Bence belediye meclis üyelerinden önce ilçe yönetiminin istifa etmeleri gerekir osmanelinde chp yi bitirdiler

    Cevapla
    • 19 Ocak 2021, 01:26

      Aynen öğle önce chp ilce başkanı ve yönetimi iftifa etselerdi sonra meclus üyelerini suçlasalardı biz 3 meclis üyesiyle tekrar yönetim kurardik iftirslariyla yalan haber eski resimlerle suclama yapmasalardi biz onlarin seviyesine düşmeden onurumuzla istifa ettik simdi sosyal medyadan istifayi duyanlar bizi eleştiriyorlar önce yonetimine bir disiplin getirsin sayin chp ilçe başkanı saygılar

      Cevapla
Bizi Takip Edin