Osmaneli Belediyesi ile Belediye-İş arasında TİS imzalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesi ile Belediye Şirket Çalışanları arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

Osmaneli Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı.
Sözleşme içeriğiyle ilgili henüz bilgi sağlanmazken, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, şu ifadelere yer verdi:

“24 SAAT HİZMETİ, SAĞLIĞINA TERCİH EDEN BİR EKİBİZ”

Osmaneli sürekli yatırımları,tesisleri,yöresel ürün üretme merkezleri,otelleri,spor tesisleri,parkları,spor tesisleri,iş makinaları, sağlık ve cenaze hizmetleri,mezbaha Tesisi, Arıtma Tesisi, Hayvan Barınağı, Hal Binası gibi birçok tesisiyle hakkımıza hizmet veriyor. Düğün Salonları,Restorasyonlar,Yol ve parke,Kanalizasyon,su,elektrik,ahşap atölyesi gibi tüm tesislerimizde çalışan ve bu ekiplere teknik,mali hizmetlerle destek olan mimar,mühendis,mali işler,insan kaynakları,hekim,tekniker vb değerli kardeşlerimizle 24 saat halkın hizmetindeyiz. İdari izin kullanmayıp halka 24 saat hizmeti sağlığına tercih eden bir ekibiz.

“HAYIRLI OLSUN”

Osmaneli Belediyemizin en değerli kaynağı,”İnsan Kaynağımızdır”. İnsan kaynağımız halkımıza hizmet için çalışırken onların haklarını da korumak zorundayız.2014 den bu yana bizimle aynı yolda yürüyen ve Osmaneli’ye hizmet aşkı ile gecesini gündüzüne katan çalışanlarımızla bugün toplu iş sözleşmesi imzaladık.Onların çalışmaları parayla ölçülemez ama,bizlere düşen onları ve ailelerini korumak ve hizmetlerinin devamını sağlamak.Bu düşüncelere yeni TİS çalışanlarımız için hayırlı olsun.

Belediye İş Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Recep Moripek ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Osmaneli Belediyesi ile Belediye-İş arasında TİS imzalandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin