Osmaneli Belediyesinden “Yöresel Ürün Satışlarına Destek” Girişimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İstanbul da girişimcilere destek Amacıyla kurulmuş olan OGLİV Vakfı’nı ziyaret etti.

OGLIV “Varlık Temelli Topluluk Kalkınma Modeli” kurucusu ve başkanı Ferhan Geylan, vakıf çalışmaları ile ilgili verdiği bilgide şu ifadelere yer verdi:

“İnsanlığın bize göre uzun, doğaya göre ise kısacık tarihi içinde kritik bir noktada yer aldığımızı fark etmenin zamanı geldi. Bilim insanları, araştırmacılar, düşünürler bir noktada hemfikir: Bu nesil, insanlığın kaderini belirleyecek en son nesil. Bugün alacağımız kararlar, atacağımız adımlar, gelecek kuşakların kaderini belirleyecek.”

“HEP BERABER GELİŞTİRECEĞİZ”

“Dışlayıcı değil içerici, yıkıcı değil kurucu, eşitlikçi, sürdürülebilir ve adil bir kalkınma modelini hep beraber geliştireceğiz. Yerellerde beraberce, işbirliğiyle ürettiğimiz varlıklar, genç kuşakların varlıklarının da teminatı olacak. OGLİV, yerel toplulukların yetenek ve bilgelikleri ile küresel değerler arasında köprü olmak üzere yola çıkıyor. Hep beraber ve herkes için birlikte çalışacağız”

Belediye Başkanı Münür Şahin ise destekleri için OGLİV kurucusu ve başkanı Ferhan Geylan’a teşekkür etti.

Başkan Şahin, Ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada ies şu ifadelere yer verdi:

“Özellikle Osmaneli Belediyesi yöresel ürünleri olan ayva lokumu,salça,Lefke Bezi.tarımsal ürünler gibi bir çok ürünün pazarlanması ve satışında ilçeye sağlayacakları proje destekleri ve alım sözleri için birlikte çalışmaktan zevk alacağız. OGLİV ile karşılşı işbirliğimiz artarak devam edecek.”

Osmaneli Belediyesinden “Yöresel Ürün Satışlarına Destek” Girişimi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir