“Osmaneli Hal kompleksi” tahıl alımı için hazır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesi, toptancı halinin tahıl alımı için hazır olduğunu bildirdi.

Osmaneli Belediyesi’nden haber228’e yapılan açıklamada, Çiftçinin en büyük sorunu olan pazarlama ve ürünlerini alıcıyla buluşturma noktasında “Osmaneli Hal Kompleksi”nin başarılı olduğu belirtilirken, Tarımsal ürünlerin fiyatlarının makul olması noktasında yine kompleksin büyük katkı sağladığı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, her yıl olduğu gibi buğday, arpa ve yulaf gibi tahıl ürünlerinin alımı için hal kompleksinin üretici ve alıcılar için hazır olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

Osmaneli Belediyesi olarak Osmaneli Tarımına ve çiftcisine destek olmayı, projelerimizle onlara hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Belediyemize ait Hal Kompleksimizle çiftcimizin en büyük sorunu olan pazarlama ve ürünlerini alıcıyla buluşturma konusunda başarılı olduk. Tarımsal ürünlerimizin fiyatlarının makul fiyatlarda olmasında hal kompleksimiz büyük katkı sağlıyor. Her yıl olduğu gibi tahıl (Buğday,Arpa,Yulaf vb.) alımında da hal kompleksimiz üreticiler ve alıcılar için hazır. Bu yıl Cumhurbaşkanımızın açıkladığı tatmin edici fiyatlar sonrası Toprak Mahsulleri Ofiside Hal Kompleksimizde tahıl alımlarını gerçekleştirecek.

“Osmaneli Hal kompleksi” tahıl alımı için hazır
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin