OSMANELİ YENİDEN REFAH PARTİSİ 1 YAŞINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılında kurulan Osmaneli Yeniden Refah Partisi bir yaşında.

Osmaneli Yeniden Refah Partisi’nin 2019 yılının Şubat ayında kurulduğunu belirten Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu, bir yılda gerçekleştirdikleri faaliyetler ve gerçekleştirmeyi planladıkları projelerle ilgili açıklama yaptı.

Başkan Uğurlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Yeniden refah partimiz Türkiye siyasetinde çok hızlı bir giriş yaptığı gibi Osmaneli de de seçim olmadığı halde çok hızlı bir giriş yapmıştır. Osmanelide milli görüşün tekrar ayağa kaldırabilmesi için bana bu görevi veren genel başkanım sayın dr. Fatih Erbakan , genel merkez ve il başkanım sayın Cafer Arslanboğa’ya ALLAH Razı olsun onlardan çok teşekkür ederiz. Gerçek bir milli görüş partisinde yer almak şeref ve onur duyuyorum. ikinci Erbakan dönemini başlatmak bize nasip oldu ve özellikle haber228 aracılığı ile partimizin Osmaneli’deki kurucularına ve teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. ALLAH onlardan razı olsun. Fatih erbakan çatısı altında olmak herkese nasip olmaz dedik ama inanın çok zor şartlar altında partiyi kurduk çünkü düşünün sıfırdan parti kurmak kolay değildi ve Şu an siyasetin en dip noktasında yaşıyoruz. Osmaneli’de de siyaset hepimizin bildiği maalesef kötü durumda olduğunu hepimiz görmekteyiz ama ALLAH zor zamanlarımızda bizlere yardımcı oldu.

Çalışmalarımızla Osmaneli’de partimizi , liderimizi tanıttık ve tanıtmaya devam edeceğiz inşALLAH. Osmanelimizde partimize gönülden destek olanlar çoğalmıştır. Evet Osmaneli yeniden refah partimiz bir yaşındadır. Bizim bir senede yaptıklarımızı şöyle özetleyeyeyim Bir yılda çok müthiş bir performans sergiledik.

 

Sırasıyla

1- Osmaneli de büyük sorunlarından olan anahat trenlerinin durmayışı veya aktif hale gelmemesiydi ve bizler hemen Anahat trenin girişimlerimiz baskılarımız sonucunda duruşu gerçekleştirdik bu başarı osmaneli teşkilatımızın başarısıdır.

2- Ardından yine büyük sorunlardan halk dilinde olan 7km’lik arapuçtu yolunu gündeme getirdik arapuçtu yoluna bir şerit daha eklenmesi veya tünel yapmak veyahut yargıtay hatıra ormanından sıfırdan yol yapmak için imza
toplandı ankara ve bursaya gidilip yatırım programına alınması için büyük çabalar sarf ediyoruz ve sonuna kadarda arapuçtu yolunu yapmak için uğraşacağız.

3 – Tren istasyonunda alt geçit yapılması için gündeme getirdik ve bunun içinde girişimlerde bulunacağız.

4 – Bir senede 25 yerel basınlarda yer aldık. 4 tane yayınlanmayan haberimiz dahil olsaydı tam 29 yerel haberlere çıkarak osmaneli siyaset tarihinde bir ilkeye imza attık.

5 – 10 ‘a yakın köylerimize gidip partimizin varlığını hissetirdik.

6 – 10’ a yakın fabrikaları gezerek işçi kardeşlerimizle tokalaştık.

7 – Bilecik teşkilatımızla beraber 10’a yakın kahvehane ve 2 çay bahçesi ziyaretlerde bulunduk.

8 – Gazetecilerimizi ziyatetlerde bulunduk.

9 – komşu il ve ilçe teşkilatlarını ziyarerlerde bulunduk.

10 – İstanbul sözleşmesini meydanda haykırdık.

11- Eyt’li kardeşlerimizi ağırladık ve stand çalışmalarını ziyaret ettik.

12 – Devlet Kurumlarımıza rutin ziyaretlerler yaptık. Evet bunları yaparak osmaneli Teşkilatımız seçim
olmadığı halde yüksek bir performans sergileyerek osmaneli siyaset tarihinde bir ilkeye imza atmıştır.

Rabbim bana ve teşkilatıma güç kuvvet , sağlık verdiği için bunları yaptık yoksa biz bunları hiç yapamazdık yani bizim kabiliyetimizden değil Rabbimin verdiği herşeydendir ve bundan sonra da var gücümüzle ümmet için Türkiye
için osmaneli için için çabalayacağız osmaneli halkımızın gönlünde taht kurmak için çalışacağız inşallah.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu

OSMANELİ YENİDEN REFAH PARTİSİ 1 YAŞINDA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. hayırlı olsun vatana millete yardımcı olan haram yemeyen kul hakkı gözeten torpil yapmayan yandaş olmayan bir parti olsun inşallah.

    Cevapla