Osmaneli’nde Aydınlatma Projesinde Sona Doğru

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli’nde, Belediye Başkanı Münür Şahin’in “4,5 Km Şehir içi bölünmüş yol orta refüj aydınlatma projesi” kapsamında başlanılan orta refüj çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarında sona gelindi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milletvekili Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık ve İlçe Başkanı Şaban Güdem’in verdiği desteklerle tamamlanan yatırım sonrası çalışmalara başlandığını ve güzel görüntüler çıktığını dile getiren Başkan Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR”

Osmaneli Halkı kentin girişinden çıkışına kadar olan 4,5 km lik bölünmüş yol orta refüj düzenleme çalışmalarımızda yayla cimi ve zakkum kullanarak oluşturmaya başladığımız fotoğraflık görüntü için çok mutlu.Artık orta refüjümüzün harika görünümü halkımızca sosyal medyada büyük beğeni topluyor.

 

“3 BİN KİŞİ İSTİHDAMI SAĞLAYACAK”

Osmaneli her gün bir gün öncekinden daha güzel bir görünüme uyanıyor.Yapmış olduğumuz yatırımlarla hızla yükselişini ve büyümesini sürdüren ilçemize ihtiyaç duyduğumuz iş gücü için göç bekliyoruz. Osmaneli almış olduğu yatırımlar ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle üç yılda 3 bin kişilik istihdamı sağlayacak. Osmaneli ye yerleşmek, göç etmek isteyen her aileye, gruba destek oluyoruz. Yatırımcılar içinde en verimli yatırım yeri olan Osmaneli her alanda hedeflerine hızla ulaşıyor.

Osmaneli’nde Aydınlatma Projesinde Sona Doğru
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Maşallah

    Cevapla