Osmaneli’ne 150 Milyon Yatırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atık Yağlar İthalat, İhracat ve Rejenerasyon Tesisleri A.Ş (Tayraş), Alman sermayeli ve Avrupa Birliği kriterlerine uygun petrol atıklarını değerlendirmek ve sanayi için gerekli petrol ürünleri mamüllerini üretmek amaçlı yatırım, ithal ürünleri bu üretimle karşılamak ve ülke ekonomisine döviz kazandırmayı hedefliyor.

TYRş A.Ş’nin Osmaneli’ne yatırım yapacağını yaklaşık iki ay önce netleşmişti. Osmaneli’nde 105.000 m2 sanayi alanında kurulacak yatırım yaklaşık 150 milyon TL maliyetle gerçekleşecek.

 

18 ayda tamamlanması planlanan yatırım ilk etapta 400 kişiye istihdam sağlayacak. Bu sayı sonraki yatırımlarla artacak. Alanında Türkiye’de en büyük yatırım yapacak olan tesis Avrupa Birliği standartlarındaki üretimi ile çevreye hiçbir olumsuz etki oluşturmayacak.

 

İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, Ak Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Belediye Meclis Üyeleri, Çevre ve Şehircilik Atık Yönetimi Daire Başkanı ve İl Müdürü, Tayraş A.Ş. yöneticileri, bürokratlar, basın mensupları, Prof. Dr. İsa İpçioğlu ve Belediye yöneticileri Tayraş A.Ş.’ nin yatırımlar konusundaki sunumunu ve açıklamalarını izledi.

 

 

Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, bugün yapılan toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Osmaneli için sanayileşme hedefi büyüme açısından çok büyük önem arz ediyor. Tayraş A.Ş., Bien A.Ş. yatırımları ve diğer yatırımlar için sanayicimize her türlü desteği veriyoruz. Bugün Bien seramik A.Ş. yöneticisi ve ortağı Ali Ercan ile bir
araya geldik. Arsa alımlarında geldikleri son durumu değerlendirdik. Osmaneli için çok önemsediğimiz Bien Seramik A.Ş. yatırımı da bir iki ay içinde başlayacak konuma gelecek. TAayraş ve Bien  Seramik A.Ş. yöneticilerine Osmaneli’ndeki yatırım tercihleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Osmaneli’ne 150 Milyon Yatırım
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin