Otomatik Kepenk Sistemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepenk sistemleri farklı ihtiyaçlara yönelik tercih edilebilir. İster dükkanınızı gece kapatmak için isterseniz de evinizin garajını kapatabilmek için kullanabilirsiniz. Bu yüzden her türlü ihtiyaca yönelik farklı tasarımlar tercih edebilirsiniz. Binanızın yapısı ve tercihinize göre estetik modeller sunulacaktır. Mesela klasik bir görünüm için özel bir tasarım yaptırabilirsiniz.

Otomatik kepenk sistemleri her alana uygulanabilmesi sayesinde son derece ergonomik sistemlerdir. Ayrıca tamamen alüminyum ve çelik malzemelerden yapıldıkları için uzun yıllar boyunca hiçbir zarar görmeden dayanabilirler. Farklı ihtiyaçlara ve kullanım sıklığına göre bir model tercih edebilirsiniz. Sizler de yaşam alanlarınızı estetik ve güvenli hale getirmek için kepenk türleri arasından bir seçim yapın.

Otomatik Kepenk Sistemleri Ne İşe Yarar?

Evlerinizin garajları özel alanlarınızdır. Bu yüzden bu alanları güvenli tutmak ve dışarıdan herkesin girmesini önlemek gerekir. Bunun için kepenk sistemlerini tercih edebilirsiniz. Ancak manuel bir sistem yapmak çok uğraştırıcı olacaktır. Her seferinde fiziksel güç uygulamak hem sizin için güç olur hem de kısa sürede yıpranır. Bu yüzden otomatik kepenk sistemleri tercih edebilirsiniz.

Bu sistemler sağlam yapıları sayesinde uzun süre dayanabilir. Ayrıca kullanıldığı alanda ses, ısı ve ışık yalıtımı sağlarlar. Böylece dışarıdan hiçbir etkinin içeri girmesi söz konusu değildir. Ayrıca kaliteli malzemelerden üretildikleri için uzun bir kullanım ömürleri vardır. Sizler de yaşam alanlarınızı güvenli hale getirmek için otomatik yapıya sahip kepenk sistemlerini tercih edebilirsiniz.

Otomatik Kepenk Çeşitleri Nelerdir?

Otomatik kepenk çeşitleri spesifik olarak genellemeye tabi tutulamaz. Ancak otomatik kepenkler genellikle kullanıldıkları alan ve güç özelliklerine göre sınıflandırılır. Bu ürünler arasında en popüler olanlar çalışma sistemi olarak elektrikli otomatik kepenklerdir. Bu ürünlerde çalışmaları için sağlanan enerji elektrik enerjisidir. Genellikle dış mekanlarda tercih edilirler. Şalter anahtarı veya buton yardımıyla manuel şekilde çalışırlar.  Aynı zamanda uzaktan kumanda ile de kullanılabilirler.  Farklı boyut ve özelliklerde üretilebilirler. Yangın, doğal afet gibi özelliklere karşı dayanıklıdırlar. Aynı zamanda buğulanma ve tozlanma gibi durumlara karşı mekanları korurlar.

Diğer otomatik kepenk sistemleri arasında motorlu kepenkler bulunuyor. Bu modellerin elektrikli kepenklerden tek farkı çalışması için gerekli olan gücü kepenk motorundan almalarıdır.  Genellikle çalışma sistemleri çok benzer.  Elektrikli modellerin tüm avantajlarını ve özelliklerini barındırırlar.

Otomatik Kepenk Sistemleri Kullanım Alanları

Otomatik kepenk İzmir ihtiyaçlarınızda birçok kullanım ihtiyacınızı karşılar.  En yaygın modeller arasında pencerelerde kullanılan kepenkler geliyor. Bu kepenkler genellikle uzaktan kumanda ile çalışır. Evlerde ve iş yerlerinde kullanılabilirler.  İstediğiniz zaman kolayca bir kumanda ile açıp kapayabilirsiniz.

Kapılarda kullanılan otomatik kepenk çeşitleri de bulunuyor. Bu ürünler genel olarak iş yeri ve mağazalarda tercih edilmektedir. Aynı zamanda evlerde de görülebilmektedir. Uzaktan kumanda, şalter ya da düğme ile manuel de çalışabilirler.

Diğer bir otomatik kepenk türü ise garajlarda kullanılan kepenklerdir. Bu ürünler manuel veya uzaktan kumanda ile çalışır. Fotoseller sayesinde garaj kapısına araç yaklaşırsa otomatik açılabilir ve araç uzaklaştığında otomatik şekilde kapanabilirler.

Otomatik Kepenk Fiyatları

Otomatik kepenk çeşitleri farklı boyut ve özelliklerde üretilebiliyor. Bu nedenle otomatik kepenk fiyatları da değişiklik gösteriyor. Otomatik kepenk İzmir ihtiyaçlarınızda çeşitli firmalardan fiyat teklifi alabilirsiniz. En popüler seçenekler arasında elektrikli modeller olsa da ürünün markası, kalitesi, uzunluğu ve malzemeleri fiyatlar üzerinde belirleyicidir. En çok tercih edilen otomatik kepenk sistemleri için projeye özel fiyat teklifi almalısınız. Çünkü boyutlar ve teknik özellikler tamamen sizlerin ihtiyaçlarına göre belirlenir.

Otomatik Kepenk Sistemleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin