OZAN BAKKAL VİDEO İLE SESLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkan Aday adayı olan Ozan Bakkal, video ile Bilecikli vatandaşlara seslendi.

VİDEOYU İZLE: OZAN BAKKAL VİDEO İLE SESLENDİ

Kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, yerel yönetimlerde çalıştığı ve ihtisas alanlarını anlatan Bakkal, kısaca projelerinden de bahsetti.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan aday adayı Ozan Bakkal, yayınladığı videosunda ise şu sözlere yer verdi:

“Değerli Bilecikliler, Ben  Ozan BAKKAL. Eğitimci bir ana babanın oğlu olarak Bilecik’in Küplü köyünde büyüdüm. 1980 doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi il merkezinde, ön lisans, lisan eğitimleri sonrası Dumlupınar Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde yüksek lisans yaptım.

2000 yılında Belediye de memur olarak atandım, 2006 yılında il özel idaresine geçiş yaptım. 2008 yılından beri 15 yıldır yerelde yöneticilik yapmaktayım, mali hizmetler, yol ulaşım hizmetleri, çevre koruma, su kanal ve imar birimlerinde Müdürlük yaptım.

Mesleki eğitimle uluslararası kalkınma programından yerel mali danışman unvanı aldım. Asfaltından, iş makinasına, su hat ve depolarından, çevre hizmetlerine ve finansmanından, imarına yerel hizmetlerin her alanında deneyim kazandım.

Şimdi eğitim ve deneyimimi, güzel ilimin güzel insanlarının hizmetine sunmak için yola çıktım. Önceliğim Bilecik halkının refahını yükseltecek projelerimizi hayata geçirmek, toplusal değerlerimize saygıyla, üreten, çalışan, yenilikçi, her alanda insanına destek olan bir belediye anlayışı ortaya koymaktır.

Hedefim; Şehrimizi gelecekte kültürel ekonomik sosyal bir şehir olarak var etmek. Ecdadın emanetine sahip çıkarak, yüzlerce yıllık tarihine yakışır bir şehri sizlerle birlikte inşa etmektir. Bu yolda, Bilecik’in evladı olarak, size yakışır bir şehir için, (Ak Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı olarak), ben hazırım.

Sizde hazırsanız desteğinizle başlayalım.”

 

OZAN BAKKAL VİDEO İLE SESLENDİ
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin