Özel Eğitim Öğrencilerine Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini, Merkez bünyesindeki atölyeleri ve Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okullarının Uygulama Evi’ni ziyaret etti.

Merkez bünyesinde yenilenerek modernize edilen Mobilya Tasarım Atölyesi’ni gezen Fazilet Durmuş, öğrencilerin Ahşap Boyama derslerinde onlarla beraber oldu.

 

 

Özel Eğitim öğrencilerinin gereken ilgi, sevgi ve sabır kendilerine gösterildiğinde pek çok bilgi ve beceriyi kazanabildiklerini ifade eden Fazilet Durmuş, onların topluma kazandırılması ve kendine güvenen bireyler haline gelebilmeleri için Özel Eğitim öğretmenlerimizin fedakârca çalıştıklarını dile getirdi.

 

 

Yüce Yaradan’ın bizlere ve içinde yaşadıkları topluma birer emaneti olan bu öğrencilerimize aileleriyle de iş birliği içerisinde sağlanabilecek en iyi eğitim imkânlarını sağlamak ve gelişimlerine katkıda bulunmak amacında olduklarını söyledi.

 

 

“Eğitimde feda edilebilecek tek bir fert yoktur.” anlayışıyla çalışmalarına yön verdiğini söyleyen Durmuş, verdikleri bilgilerden ve özverili çalışmalarından dolayı Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Aydoğar’a ve öğretmenlere teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi.

Özel Eğitim Öğrencilerine Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin