Özel Öğrencilerin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açılışı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Özel Eğitim Okulları öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları Tübitak 4006 bilim fuarının açılışı 3 Mayıs Perşembe günü gerçekleşti. TÜBİTAK’ın desteğiyle düzenlenen Bilim Fuarında özel öğrencilerin gayreti ve ilgisi görülmeye değerdi.

Programda Açılış konuşması yapan Okul Müdürü İbrahim AYDOĞAR; “TÜBİTAK’ın desteğiyle bu yıl ilkini düzenlediğimiz Tübitak 4006 bilim fuarının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduklarını” söyledi.

 

“Hepinizin bildiği üzere bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir, Bu amaç doğrultusunda az sonra açılışını yapacağımız fuarımızda toplam 15 proje sergilenecektir. Bu 15 projede 36 öğrencimiz 15 danışman öğretmenin nezaretinde özverili bir çalışma ortaya koyduklarını” söyledi. Ayrıca organizasyonda emeği geçen idari ekibi, danışman öğretmenleri ve öğrencileri tebrik eden, AYDOĞAR; bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi ve fuara katılan konuklara teşekkür etti. Ayrıca yıl boyunca öğrenci ve öğretmenlerin hazırlamış olduğu ürünlerin Şeyh Edebali Türbesindeki stantta sergilenmekte olduğunu, serginin 11 Mayıs’a kadar devam edeceğini; tüm halkımızın sergiyi görmelerini diledi.

 

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin YAZIR’da bu ve benzeri program, etkinlik, faaliyetlerin çok önemli olduğunu, özel öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. Konuşmasının sonunda da okul idaresine, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

 

Bilecik Özel Eğitim Okulları’nın hazırladığı Tübitak 4006 Bilim Fuarı’na İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin YAZIR, Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet SELÖZ, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Özel Öğrencilerin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Açılışı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir