“PAPİ İŞ BAŞINDA” MİNİKLERE DOSTLUĞUN ÖNEMİNİ ÖĞRETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Tiyatro Günlerinde çocuk oyunlarının ikincisi Papi İş Başında sahnelendi. Dostluk konulu oyunu izleyen minikler eğlenerek dostluğun önemini öğrendiler.

3 seans halinde miniklerle buluşan Papi İş Başında adlı oyunu izleyen minikler eğlenceli bir gün geçirdi. Okullardan belediye otobüsleri ile öğretmenleri eşliğinde tiyatro salonuna getirilen 1500 öğrenci Hayat Kumbara Sanat Ekibi tarafından sahnelenen oyunda;  danslar, şarkılar ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendi ve zaman zaman oyuna katılarak tiyatroculara eşlik etti. Hayvanlar âlemindeki farklı türlerin birbiri ile dostluğunu konu alan tiyatro oyunu yaklaşık 1 saat boyunca hem eğlendirdi hem öğretti. Oyunun sonunda Bozüyük Belediyesi tarafından minik öğrencilere kek ve meyve suyu ikramı yapılırken, çocukların yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

 

‘Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de’ Bozüyük Tiyatro Günleri etkinlikleri kapsamında çocuk oyunları “Büyülü Orman” ve “ Masallar Diyarının Kayıp Kahramanları” adlı oyunlar ile devam edecek.

“PAPİ İŞ BAŞINDA” MİNİKLERE DOSTLUĞUN ÖNEMİNİ ÖĞRETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin