PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Söğüt ilçesinde dün gece saat 02:00 sularında tüp gaz deposunda meydana gelen patlama ile tüp gaz deposu yakınlarında bulunan akaryakıt istasyonuna da yangın sıçramış ve sıçrayan yangın güçlükle söndürülebilmişti.

patlamaa (1)

Sabahın ilk saatlerinde patlamanın şiddeti ortaya çıkarken, olay yerinde adeta savaş alanını andıran bir görüntü ortaya çıktı. Tüplerin sağa sola saçıldığı patlamada, çevrede bulunan binaların ve işyerlerinin tahrip olduğuda görülüyor.

 

Yangında, deponun yanındaki kullanılamayan iki katlı ev, halı yıkanan bir işyeri ile depo olarak kullanılan başka bir işyeri ve çevrede park halindeki çok sayıda araç zarar gördü. Deponun içerisinde bulunan bir kamyon da tamamen yanarken, çevre mahallelerdeki bazı evlerin camları patlama nedeniyle kırıldı. Tonlarca ağırlıktaki tankerlerin patlamanın etkisi ile yaklaşık 50 metre ileri fırladığı gözlerden kaçmazken, patlamanın şiddetini tarif eden mahalle sakinleri deprem olduğunu zannetiklerini söylediler.

 

Yangının çıkış nedenin henüz belirlenemezken, akaryakıt istasyonunda çalışan ve patlamanın etkisi ile yüzünden yaralanan işçinin ise hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

patlamaa (3) patlamaa (4) patlamaa (2) sogut_patlama (7) sogut_patlama (1) sogut_patlama (9) sogut_patlama (8) patlamaa (1)


İLGİLİ HABER


 

PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin