Pazaryeri İsmail Soydan İle Devam Dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Ak Partinin 7. olağan kongresi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.

Sarıerolu yaptığı konuşmada, Bilecik’i çok sevdiğini ve dördüncü gelişi olduğunu Pazaryeri ilçesinin önemini bildiğini değerli bürokratlar çıkardığını ifade etti.

Pazaryeri Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen kongrede konuşan Sarıoğlu, Pazaryeri ülkeye hizmet etme bakımından çok kıymetli evlatlar yetiştirmiş bir ilçe. Aynı zamanda gelinimiz var bu ilçeden. Yeni trend kız almak değil oğlan vermek olduğundan bizde oğlumuzu damat olarak Pazaryeri’ne vermiş olduk dedi.

Bilecik benim için çok önemli bir il. Son 4 senedir her yıl gelmeyi Allah nasip ediyor.739. Ertuğrul Gaziyi anma şenliklerini dolayısıyla sabahtan MHP Genel Başkan yardımcısı ile birlikte Söğüt ilçesine kutlamalara katıldık. Bende bir yörük kızı olarak buraya geldiğimde çok farklı bir heyecan hissediyorum. O yüzden buraya 1 sat geç gelmek zorunda kaldım sizleri beklettim. Biliyorsunuz pandemi dolayısıyla çok zor şartlar altında kongrelerimizi yapmaya çalışıyoruz.

Hayallerini kurduğumuz her şeye 18 yıllık Ak Parti iktidarında Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde ulaşmış bulunuyoruz. Türkiye bu konuda dünyaya bir örnek, kurmuş olduğumuz sağlık ordumuz, Ak Parti döneminde yapmış olduğumuz hastanelerimiz ile çok başarılı bir süreci yönetiyoruz. İnşallah bundan sonrada vatandaşlarımızın desteği ile bu süreci götürmek istiyoruz. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun.
Türkiye de Dünyayı şaşırtan gelişmeler gösteriyor. Bu yüzden hep üzerimize geliyorlar, ama yılmadan mücadelemiz devam ediyoruz.

Makamlar mevkiler gelip geçiyor önemli olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Allah bana bu partide dünya lideri Sayın Erdoğan ile görev yapmayı nasip ettiği için ne kadar şükretsem azdır.
Sarıeroğlu, birlik ve beraberlik mesajları vererek, kongrenin hayırlı olmasını söyledi ve, seçilecek yeni yönetime başarıla diledi.

Kongreye, Divan Başkanı Marmara Bölgesi ve Bilecik Koordinatörü Berk Mersinli, Osmaneli, Belediye Başkanı Münür Şahin, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ercan, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, Bilecik Merkez ilçe Nail Öztürk, Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy,ve yönetim kurulu, İnhisar İlçe Başkanı Osman İşleten, Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem, Yenipazar İlçe Başkanı Bilal Nalbant, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri, Mehmet Pulat, Zeki Kayadelen, Erdinç Gesge Yücel Kaya, ve Milliyetçi Hareket Partisi Pazaryeri ilçe Başkanı Haluk Filizli, Bursa Bilecikliler Derneği adına Erdoğan Mısırlı, ve delegeler katıldı.

Hep Birlikte yürümeye devam ediyoruz diye AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, “AK Parti Pazaryeri İlçe teşkilatı olarak AK Parti 7. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Adana Milletvekilimiz Sn. Julide Sarıeroğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, İçişleri Komisyon Üyemiz ve AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Sn. Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanımız Sn. Fikret Karabıyık, Bilecik İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Fatma Ercan, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Muhammed Karadayı, Bilecik Merkez ilçe Başkanımız Sn. Nail Öztürk, Bozüyük İlçe Başkanımız Sn. Hüsnü Ersoy, İnhisar İlçe Başkanımız Sn. Osman İşleten, Osmaneli İlçe Başkanımız Sn. Şaban Güdem, Yenipazar İlçe Başkanımız Sn. Bilal Nalbant, İl Genel Meclis Başkanımız Sn. Osman Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri, Mehmet Pulat, Zeki Kayadelen, Erdinç Gesge Yücel Kaya, Pazaryeri Belediye Başkanımız Sn. Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanımız Sn. Münür Şahin, İnhisar Belediye Başkanız Sn. Mehmet Kepez, Bayırköy Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanımız Sn, Selim Tuna, ve Milliyetçi Hareket Partisi Pazaryeri ilçe Başkanı Haluk Filizli, Divan Başkanımız Berk Mersinli ve siz değerli Pazaryeri halkımız bizleri onurlandırdı. AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı olarak, Kongremize katılamayıp mesaj yollayan, Genel Başkanımız ve Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a AK Parti Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’e Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, Sn. Fatih Dönmez’e ilçem ve Teşkilatımız adıma teşekkür ediyorum. AK Parti Pazaryeri İlçe Teşkilatı olarak #inandığımızyolda yürümeye devam ediyoruz Bu gün Gerçekleşen AK Parti 7. Olağan kongremiz Pazaryeri ilçemize Bilecik’imize ve Ülkemize Hayırlı Olsun.” dedi.

Divan başkanlığında Eski İlçe Başkanı Mehmet Üstün, İl Genel Meclis üyesi Alaattin Emral, ve Kadın kolları Başkanı Kadriye Karakaş katip üye olarak görev aldılar.

Yapılan kongrede 400 delegeden oylamaya katılan 110 delegenin oyu ile İsmail Soydan yeniden ilçe başkanı oldu.

Yönetim Kuruluna, Celal Öztiryaki, Ahmet İlgün, Levent Üstün, Adem Ekşi, Fehmi Piliç, Engin Arık, Ekrem Mut, Emine Çarkçı, Tarkan Demir, İbrahim Emral, Yaşar Karabey, Osman Giritli, Umut Eren, Faize Taşkın seçildiler.

Pazaryeri İsmail Soydan İle Devam Dedi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin