PAZARYERİ’NDEKİ CİNAYET JANDARMANIN DİKKATİ SAYESİNDE AYDINLATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Büyükelmalı köyünde evinin 50 metre yakınında cesedi bulunan 64 yaşındaki Nasuh Özün (Nasi) komşusu 62 yaşındaki Mürsel Ceylan tarafından darp edildiği ortaya çıktı.

Büyükelmalı köyünde yerde hareketsiz yatan birini gören köy sakinleri muhtar vasıtasıyla İlçe Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber vermesiyle ortaya çıkan olay Jandarmanın dikkati sayesinde 1 saat içinde aydınlığa kavuşturuldu.

 

 

Vücudunda darp izleri olan Nasuh Özün’ün, cesedini ve etrafını inceleyen Jandarma olay yeri ekipleri küçük bir gömlek düğmesini bulmasıyla çok kısa sürede şüpheliye ulaştılar.

 

 

Alınan bilgiye göre, Savcının olay yeri incelemesinin ardından göz altına alınarak Pazaryeri İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na getirilen Özün’ün komşusu Mürsel Ceylan, suçunu itiraf etti.

 

 

Daha önceden de tartıştıkları Özün’ün yaşlı anasına küfür ettiğini belirten zanlı Ceylan, annesinden özür dilemesini istediğini ve bu esnada tekrar küfrettiğini ve aralarında arbede çıktığını söyledi. Arbede sonunda yerdeki taşla kafasına vurduğunu itiraf eden zanlı, Özün’ün bayıldığını zannederek eve gittiğini ve daha sonra ambulans ve Jandarma araçlarını görünce öldüğünü anladığını öğrenildi.

 

 

Jandarmanın olayı çok dikkatli takip etmesi olay yerine kimseyi yaklaştırmaması olay yerinde boğuşma esnasında Ceylanın gömleğinden kopan küçük bir düğme ile şahsın ölüm olayını çözmesi herkesi rahatlattı.

 

 

Bozüyük Adliyesinde Hakim karşısına çıkartılan Ceylan tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

PAZARYERİ’NDEKİ CİNAYET JANDARMANIN DİKKATİ SAYESİNDE AYDINLATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin