Pazaryeri’ne dev yatırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, bakım onarım ve güçlendirme çalışmaları tamamlanan İlçe Halk Kütüphanesinin ilçenin vizyonunu değiştireceğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığını Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Tip Proje’si kapsamında Pazaryeri’nde 3 katlı bin 300 metrekare alana sahip bakım onarım ve güçlendirme çalışmaları tamamlandı.

İçinde 0-3 yaş çocuk kreşi, oyun salonları, EBA için tamam donanımlı bilgisayarların ve konferans salonunun yapılacağı binanın hazırlanan taslak proje toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı; “Kültür Turizm Bakanlığımız kütüphaneler ve yayımlar genel müdürlüğümüzce çömleğin başkenti Pazaryeri ilçemize yakışır 1 Milyon 300 bin TL değerinde İlçe Halk kütüphanesi iç tasarım projeleri onaylandı. İnşallah kısa süre içerisinde içerisinde 0-3 yaş çocuk oyun ve kreş alanları PlayStation oyun alanları konferans salonu büyük ve genç yaş kütüphane alanları pandemi sürecinde çok kullanılan EBA tam donanımlı bilgisayar odaları çok amaçlı salonlar başta olmak üzere birçok sosyal sosyal yaşam alanına içerisinde barındıran ilçe Halk kütüphanemizi Çok yakında hizmete gireceğini mutluluğunu yaşıyoruz başta Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”dedi.

İlçeleri için güzel ve yerinde bir yatırım olacağını anlatan Başkan Tekin, bu proje içinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese ilçeleri adına teşekkür etti.

Pazaryeri’ne dev yatırım
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Zekiye hanım Pazaryeri için güzel çalışıyorsunuz biran önce bu suç örgütü partiden kendinizi kurtarın saygılar…

    Cevapla