Pazaryeri’ni Yine Sel Vurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri ilçesinde Pazartesi günü meydana gelen şiddetli dolu ve yağış dolayısıyla bir çok dükkân ve 300 dekar alan ekim arazisinde zarar meydana gelmişti.

Bugün yani çarşamba günü yine ilçede 20 dakika süren yoğun bir yağmur meydana geldi. Çarşı mahallesinde yine evlerin bahçeleri su altında kalırken, Arapdede kavşağının karşısında bulunan 20 dekar marul, biber ve nane tarlası tamamen zarar gördü. Karayollarının yol kenarındaki şev leri düzeltmesi gerekiyor. Sazak bölgesi ana asfalt üzerinde karayollarına ait menfez temizlenmediği için maalesef gelen yağmur suyunu almıyor. Gelen yağmur suları ana asfalt üzerinden aktığı için her an kazaya davetiye çıkarıyor. Bu bölgede suyun anayol dan akması sonucunda bir çok yaralanmalı trafik kazası meydana gelmişti.

Her yağmurda tarlalarını su basan çiftçiler dertli. Neden Karayolları asfalt kenarlarını ve menfezlerini temizlemiyor, dere ve kanallardan sorumlu DSİ leri neden bugüne kadar hiç bir ıslah çalışması yapmadı dediler.

Vatandaşlar burada Milletvekillerine, siyasilere çok iş düşüyor kurumları harekete geçirmek için seçim zamanlarını beklememeliler. İlçeye herhangi bir hizmet için seçimlerimi beklemeliyiz” dediler.

Pazaryeri Belediye ekipleri her zaman olduğu gibi yine vatandaşın imdadına yetişti. Kepçeler yardımı karayollarına ait menfezleri ana asfalt kenarlarını açmaya gayret etti. Evlerini su basanların imdadına yine belediye ekipleri yetişti.

Pazaryeri’ni Yine Sel Vurdu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin