Personel ve Öğrenci Turnike Sistemleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde üniversitelerde, okullarda, işyerlerinde turnike sistemi hizmetlerinde muhakkak denk gelmişizdir. Bu sistemeler sayesinde iş yer yerlerine, üniversitelere güvenli bir şekilde giriş yapmak mümkün olabilmektedir. Beta Per Turnike sistemleri denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi olmaktadır. Firmanın sağlamış olduğu hizmetler kısaca şu şekilde özetlenebilir; turnike sistemleri, yüz tanıma sistemleri, parmak izi sistemleri, metal arama detektörleri. Bu ve bunun gibi hizmetler sayesinde sizlerde güvenliğinizi üst seviyelere taşıyabilirsiniz.

Personel Takip ve Parmak İzi Sistemleri

Parmak izi sistemleri sayesinde iş yerlerinde veya üniversitelerde güvenli bir geçiş sağlayabilirsiniz. Bu sistemler kaliteli bir şekilde üretilip sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Personel takip sistemi sayesinde personellerinizin iş yerine giriş ve çıkış saatlerini kontrol altına alabilir, verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Beta Per her türlü geçiş sistemlerini üreten bir firmadır. Turnikeler kaliteli bir şekilde üretilmiş olup, güvenliğinizi artıracak ve kolay geçiş imkanları sunacak olan bir sistemdir. Turnikelere gündelik hayatta birçok alanda denk gelebilmekteyiz. Alışveriş merkezleri, üniversite yemekhaneleri ve daha birçok alanda turnike uygulamalarına yer verilir. Böylelikle güvenli bir geçiş imkânı sizlere sunulmuş olur.

Parmak izli turnike sistemleri de yine müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen sistemler arasında yerini alır. Bu sistemler sayesinde iş yerinizde veya kullanılacak diğer alanlarda güvenli geçiş mümkün olabilir. Personel takip sistemleri sayesinde personellerinizin saat kaçta iş yerine giriş veya çıkış yaptığı kontrolleri de uygulanır.

Personel ve Öğrenci Turnike Sistemleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin