Pokemon GO – PokeCoin Nedir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PokeCoin oyun içinde kullanabileceğiniz para birimidir. Sahip PokeCoin’ler ile oyun içinde size fayda sağlayabilecek eşyalar satın alabilir ve gelişiminizi hızlandırabilirsiniz.

pokemon_go_nasil_oynanir

PokeCoin’lere üç şekilde sahip olabilirsiniz. Bunlardan ilki PokeStop’ları ziyaret ederek elde edebilirsiniz. Fakat buradan PokeCoin düşmesi biraz şans gerektiren bir unsurdur. İkincisi Gym lideri olup orayı belli bir müddet savunarak. Üçüncüsü ise Uygulama mağazasından gerçek parayla satın alarak.

 

Peki PokeCoin’ler ile Neler Yapabilirim?

Sahip olduğunuz PokeCoinler ile aşağıda yer alan eşyaları satın alabilirsiniz.

 

PokeBalls : Pokemon yakalamanız için gerekli olan eşyadır. İlk levellerde ihtiyacınız olmayabilir fakat levelleriniz arttıkça PokeBall bulma şansınız azalacağı için bu yola başvurabilirsiniz.

 

Incense : Pokemonları yanınıza çağırmaya yarayan tozdur. 30 Dakika boyunca karakterinizin etrafında pembe bir toz salınarak pokemonları yanınıza çağırır.

 

Lucky Egg : Bu yumurtaları kullandığınızda 30 dakika boyunca karakteriniz double xp kazanıyor. Bu yolla hızlı bir şekilde karakterinize level atlatabilirsiniz.

 

Lure Module : Haritada gördüğünüz fakat ulaşmak için yürümeniz gereken PokeStop’ları yanınıza getirmeye yarayan bir eşya. Benim gibi tembel oyuncular için biçilmiş kaftan.

 

Egg Incubator : Elde ettiğiniz Pokemon yumurtalarını kuluçkaya yatırmanıza imkan tanıyan eşyadır. Aldığınız bu eşya 3 kullanımdan sonra kullanılamaz hale gelir.

 

Bag Upgrade : Çantanızın kapasitesini arttırmak istediğiniz takdirde bu yola başvurabilirsiniz.

 

Pokemon Storage Upgrade : Bildiğiniz gibi maksimum 250 pokemon taşıyabilirsiniz. Pokemon Storage’nizi upgrade edereken ekstradan 50 tane daha pokemon taşıyabilirsiniz.
 


POKEMON GO KLAVUZUMUZ:

-Pokemon GO Nasıl İndirilir?

-Pokemon GO Nasıl oynanır?

-Pokemon Nasıl Yakalanır?

-Pokeballs Nasıl Elde Edilir?

-Pokemonlar nasıl dövüştürülür?

-PokeCoin Nedir?

-Pokemon GO gereksinimleri nelerdir?

-Pokemon GO Plus nedir?


 

Pokemon GO – PokeCoin Nedir?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin