POLİSEVİ İLE KONGRE MERKEZİ KAVŞAKLARI TRAFİĞE AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Trafik Komisyonu tarafından 23.11.2017 tarihinde gerçekleştirilen Trafik Komisyonu Toplantısında alınan karar ile yaya ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla; Polisevi ve Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi kavşaklarının trafiğe açıldığı bildirildi.Karayolları 144. Şube Şefliğinin 14.04.2017 tarih ve 0140 sayılı yazısı doğrultusunda Polisevi ve Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi kavşağında araçların güvenli şekilde geçmelerini sağlamak amacıyla trafik sinyalizasyonlarının açılması, 12.09.2017 tarih ve 2017/25 Nolu İl Trafik Komisyon Kararı ile uygun görüldü.

 

 

Trafik sinyalizasyonlarının açılması ile birlikte belirtilen kavşaklarda yaya ve araç güvenliğinin sağlanması için ilgili kurumlarca oluşturulan alt komisyon tarafından yerinde yapılan incelemede; Polisevi kavşağında araç ve yaya yoğunluğu çok olmadığından hafta içi saat: 09:00 ile 18:00 arasında aktif, diğer gün ve saatlerde flaşörde bırakılmasının uygun olacağı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önündeki kavşaktaki trafik sinyalizasyonlarının devamlı olarak açık tutulması, her iki yönde ”U” dönüşü yapmasının trafik güvenliği yönünden riskli olduğundan yasaklama getirilerek ilgili kurum tarafından işaretleme yapılması teklifi İl Trafik Komisyonu tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

Buna göre; Hürriyet ve Bahçelievler Mahallelerinin arasındaki bağlantı ve ulaşımı kolaylaştırmak, yaya ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışma sonucunda sürücü ve yayaların dikkatli ve duyarlı olmaları gerektiği belirtildi.

POLİSEVİ İLE KONGRE MERKEZİ KAVŞAKLARI TRAFİĞE AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. Oraya yapılan üst geçitte çay bahçesine çevrilir artık.

    Cevapla
  2. EVET OLDU IŞIKLAR AÇILDI AMA BİR İNSAN ÖLDÜKTEN SONRA GEÇ KALINMIŞ BİR ADIM.NE YAZIK

    Cevapla
  3. Bunun yapılması için bir annemizin orada can vermesi mi lazımdı.

    Cevapla
  4. Güzel de sola dönmek isteyenler Tepebaşı ‘ndan sola geçip trafiği tıkıyorlar ?

    Cevapla
  5. 3 Ocak 2018, 20:50

    Beyler zahmet ettiniz ya niye açtınız son ölümlü kazalarda kendinizi de sorumlumu hiddetiniz yoksa rahatsız Mısır oldunuz .
    Başka illerde kavşaklar yapılıyor törenle trafik e açılıyor bizdede var olanlar kapanıyor.

    Cevapla
  6. Bu toplantıda neye dayanaraktan 9ila18 saatleri arası yoğunluk olduğu nasıl tespit etmişler saymışlarmı işe giden işçiler saat kaçta gittiğini dahi bilmeyen insanlar bu toplantıyı yapmış ve bu kararı vermiş bensize söylim biz memurkısmı değiliz işçi kısmı servise 07″ 30 08″ 00 arası bineriz bu saat en yoğun olan saat bide 08″ 20 08″ 40saatleri çok yoğundur çıkış saatidir bilmeyenlere duyurulur kendinizi sadece düşünmeyin bir insan daha mı hayatını kaybettinde saat düzenlemesi yapacaksınız bu nasıl bi mantık

    Cevapla
  7. Başkanımız projeleri arasında hamsu köprüsüne alternatif ikinci bir köprü diyordu, unutmadık.yarin buzda polisevi ve kongre merkezi karşı inişte kırmızı ışık kazası olacaktır.simdiden belediye tuzlama çalışmalarına hazır olmalı.canlar gitmeden önce çözüm yolları bulmak mümkün olmali artık.

    Cevapla
  8. 3 Ocak 2018, 23:20

    Bunu yapmak için bir insanın ölmesini beklememek gerekirdi. Geç de olsa çok doğru bir karar olmuş .

    Cevapla
  9. Yazik ya yazik bukadar zamandir niye acilmadi illa birileri ölcekmi yani yaziklar olsun

    Cevapla
  10. 7 Ocak 2018, 09:00

    Kavşağın ismi “geç kalınmış kavşak” olsun. Demekki yapılabilince 5 gün içinde karar verilip yapılabiliyormuş 1 yıldır polis bariyer demiri orda duruyordu. ordaki durumu görmelerine rağmen bu kadar rahat yetkili bu kadar süredir bir kavşağı yaptıramadı. teyzemin mekanı cennet olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin