Popüler Analistten Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Woo Network (WOO) Yorumları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Analistten Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Woo Network (WOO) Yorumları

 

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, popüler bir analistin Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Woo Network (WOO) yorumlarını derlediği bir yazı kaleme aldı.

 

Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Woo Network (WOO)

 

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, kişisel X (Twitter)hesabından birlikte çalışabilir Blockchain ekosistemi Cosmos‘un yerel varlığı ATOM’un daha fazla aşağı yönlü fiyat hareketi için hazır göründüğünü söyleyerek yatırımcıları uyardı. Analiste göre 2023’te gördüğü en yüksek seviye olan 15,45 dolardan yaklaşık yüzde 60 düşen ATOM bir rahatlama rallisi yapmadan önce muhtemelen 5,50 dolara kadar çekilecek.

 

Öte yandan Altcoin Sherpa en büyük altcoin Ethereum‘un (ETH) rakibi olarak gösterilen Solana‘nın SOL’unun fiyat hareketlerini de yakından takip ediyor. Analist, SOL’un şimdilik 16 ile 27 dolar arasında geniş bir işlem aralığında sıkışıp kaldığını belirtti.

 

Bunlara ek olarak COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi analistin değerlendirdiği sonuncu altcoin ise merkeziyetsiz havuz ticaret platformu Woo Network‘ün yerel varlığı WOO oldu. Altcoin Sherpa, WOO’nun 0,147 dolar civarındaki desteğin üzerinde yatay bir trendde kaldığını gösteren bir grafik paylaştı.

 

ATOM, SOL ve WOO Nedir?

 

Cosmos kendisini blok zinciri endüstrisinin karşı karşıya olduğu “en zor sorunlardan” bazılarını çözen bir proje olarak tanımlıyor. Bağlı blok zincirlerinden oluşan bir ekosistem sunarak, Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” iş kanıtı protokollerine bir panzehir sunmayı amaçlıyor.

 

Öte yandan Solana, merkezi olmayan finans (DeFi) çözümleri sunmak için blockchain teknolojisinin izne tabi olmayan doğasından yararlanan son derece işlevsel bir açık kaynak projesidir. Fikir ve proje üzerindeki ilk çalışmalar 2017 yılında başlamış olsa da, Solana resmi olarak Mart 2020’de merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından başlatılmıştır.

 

Son olarak WOO Network, yatırımcıları, borsaları, kurumları ve DeFi platformlarını, sınıfının en iyisi likiditeye demokratikleştirilmiş erişim ve daha düşük veya sıfır maliyetle işlem gerçekleştirme ile birbirine bağlayan derin bir likidite ağıdır. WOO Token, ağın CeFi ve DeFi ürünlerinde stake etme ve ücret indirimleri için kullanılır.

 

Popüler Analistten Cosmos (ATOM), Solana (SOL) ve Woo Network (WOO) Yorumları
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin